test

FSCG kaznio Bokelj: Dvije utakmice pred praznim tribinama

Standard

03/05/2024

15:17

Dva naredna prvenstvena meča na svom terenu u Drugoj ligi Crne Gore, ekipa Bokelja će igrati bez pomoći navijača.

“Disciplinska komsija FSCG izrekla je FK Bokelj mjeru odigravanje dvije utakmice na svom igralištu bez prisustva gledalaca, zbog  slabe organizacije utakmice i nereda po završetku utakmice  31. kola Druge lige Crne Gore odigrane između FK Bokelj i FK Kom, čime je počinio prekršaj iz člana 74 stav 3 u vezi stava 1 Disciplinskog pravilnika FSCG. Izrečena disciplinska mjera se izdržava na prvenstvenim utakmicama kojima rukovodi FSCG” saopšteno je iz FSCG.

Takođe, „disciplinci“ su sankcionisali i igrača Koma Opeke Tejiri Mosesa zabranom igranja na jednoj utakmici, zbog  fizičkog napada na gledaoce po završetku utakmice 31. kola Druge lige Crne Gore odigrane između Bokelja i Koma.

Postupajući po prijavama Komisije za takmičenje FSCG, na sjednici održanoj danas, Disciplinska komisija FSCG je izrekla novčanu kaznu FK Berane u iznosu od 600 eura. Razlog je zbog  slabe organizacije utakmice i upotrebe pirotehničkih sredstava na utakmici 31. kola Druge lige Crne Gore protiv Iskre.

Novčanu kaznu će morati da plati i Grbalj i to u iznosu od 400 eura, zbog zanemarivanja obaveza – neizvršenjem dužnosti i obaveza koje propističu iz pravilnika i drugih propisa fudbalske organizacije na utakmici 32. kola Druge lige odigrane protiv Internacionala.

Izvor (naslovna fotografija):

fk bokelj

Ostavite komentar

Komentari (0)