test

Fudbaleri Argentine: Ovo nismo mogli ni da zamislimo

Standard

18/12/2022

23:41

Argentinski fudbaler Rodrigo De Paul izjavio je večeras posle osvajanje titule svjetskog prvaka u Kataru da misli da je njegova ekipa zaslužila da bude na vrhu svijeta.



Argentina je večeras osvojila treću titulu svjetskog prvaka u svojoj istoriji, pobijedivši u finalu posle penala Francusku.

“Mi smo svjetski prvaci, nisam mogao to ni da zamislim, nisam mogao da zamislim sebe kako držim pehar. Rođeni smo da patimo, mi Argentinci smo takvi. Ostaćemo zapisani u istoriji. Mislim da smo zaslužili da budemo na vrhu svijeta”, izjavio je De Paul.

Za najboljeg mladog igrača turnira proglašen je vezista Argentine Enco Fernandes.

“Nkada neću zaboraviti ovaj trenutak. Dobio sam priliku da igram za svoju zemlju i osvojim Svjetsko prvenstvo. To je neprocjenjivo. Trenutak koji ostaje zauvjek, osvajanje SP , to je nevjerovatno”, izjavio je Fernandes.

Vezista Argentine Leandro Paredes izjavio je za argentinsku televeziju da nema riječi da opiše osjećaj posle osvajanja titule.

“Nema riječi da se ovo opiše. Ni u najboljem snu nisam mislio da ću ovo postići. Ovo je za naš narod, ovo je za Argentince. Veoma smo srećni. Jako smo radili da bi ovo postigli”, rekao je Paredes.

Izvor: Beta
Izvor (naslovna fotografija):

Argentina treći put prvak svijeta ( Guliver)

Ostavite komentar

Komentari (0)