test

Kipar bez selektora – Kecbaji uručen otkaz

Standard

13/09/2024

17:24

Nakon poraza od Kosova u Ligi nacija (0:4), fudbalski savez Kipra je odlučio da smijeni selektora.

Gruzin Temur Kecbaja dobio je otkaz, pa će fudbalska federacija te zemlje krenuti u potragu za njegovim naslednikom. Predsjednik Saveza Jorgos Kumas se javnosti obratio putem zvaničnog sajta kako bi obrazložio smjenu selektora.

Jedan klik te dijeli od najboljeg bonusa dobrodošlice. Registruj se na meridianbet.me i preuzmi 100 freebet-ova + 100% bonusa na prvi depozit!

“Tokom razgovora koji sam imao sa selektorom Kecbajom razmijenili smo mišljenja i stavove o imidžu koji je ekipa prikazala u poslednje dvije utakmice. Kecbaja se stavio u službu Savezu sa ciljem da donese neophodne odluke na poboljšanju igre i ambijenta u reprezentaciji. Sugerisao je da je u tom smislu ekipi potrebna drastična promjena. Nemamo dilemu da je u ovom teškom trenutku po reprezentaciju Kecbaja pokazao profesionalizam, ozbiljnost i svoju ljubav prema nacionalnom timu i fudbalu generalno. On je čovjek od riječi, svi koji ga dobro poznaju to znaju. Nažalost, naša kooperacija sa njim u rezultatskom smislu nije bila dobra. Ovim putem iskreno se zahvaljujem Kecbaji na svemu što je uradio za reprezentaciju i želim mu svaki uspjeh u životu i karijeri”, istakao je Kumas.

Izvor (naslovna fotografija):

FOTO: FS KIPRA

Ostavite komentar

Komentari (0)