test

Lazović testira i nova imena, za vikend test u Hrvatskoj

Standard

20/10/2024

15:06

„Lavice“ su od sjutra ponovo na okupu i nastavljaju uigravanje za Evropsko prvenstvo koje će od 28. novembra do 15. decembra biti održano u Austriji, Mađarskoj i Švajcarskoj.

Biće to drugo okupljanje pod vođstvom nove selekorke Suzane Lazović, nakon onog krajem septembra, a „lavice“ će ovog puta u okviru EHF sedmice imati i odličnu provjeru protiv Hrvatske, sa kojom će u Prelogu odraditi zajednički trening i utakmicu koja će biti zatvorena za javnost.

Jedan klik te dijeli od najboljeg bonusa dobrodošlice. Registruj se na meridianbet.me i preuzmi 100 freebet-ova + 100% bonusa na prvi depozit!

Na spisku selektorke Lazović za EHF sedmicu je 19 igračica, među kojima nema debitantkinja.

Na spisku su bile i golmanka Marta Batinović, te bekovi Đurđina Malović i Ilda Kepić, koje će ipak, propustiti ovu akciju, ali konkurišu za mjesto u timu za predstojeći EHF Euro 2024.

Prvi trening u okviru EHF sedmice, reprezentacija će odraditi u ponedjeljak u sati u dvorani Sportskog i kulturnog centra Univerziteta Crne Gore.

Put u Hrvatsku planiran je u četvrtak, a u petak i subotu zakazani su prijateljska utakmica i zajednički trening protiv reprezentacija koja se takođe, priprema za učešće na smotri najboljih selekcija Evrope.

Na EHF Euro 2024, Crna Gora će igrati u grupi u Debrecinu, a rivali će biti Srbija, Rumunija i Češka. Dvije prvoplasirane selekcije izboriće plasman u glavnu rundu.

Izvor (naslovna fotografija):

Ženska seniorska rukometna reprezentacija Crne Gore

Ostavite komentar

Komentari (0)