test

Liverpul lako sa Bornmutom, pobjeda Totenhema, Fulam iznenadio Njukasl

Standard

21/09/2024

18:26

Liverpul je brzo zaboravio poraz od Notingema u prošlom kolu Premijer lige i danas je bio ubjedljiv na Enfildu protiv Bornmuta 3:0 u 5. kolu.

Nije najbolje počelo za domaće, Bornmut je poveo u 5. minutu, ali je gol poništen zbog ofsajda u kojem je bio Semenjo.

Jedan klik te dijeli od najboljeg bonusa dobrodošlice. Registruj se na meridianbet.me i preuzmi 100 freebet-ova + 100% bonusa na prvi depozit!

Nakon toga stvari su došle na svoje – krenula je mašinerija Arnea Slota da lomi protivnika – tri gola u 11 minuta – prvi je pogodio Luis Dijas u 26. minutu i to nakon greške golaman gostiju, samo dva minuta kasnije isti igrač je bio stijelac za 2:0, da bi se u strijelce nakon toga upisao i Darvin Njunjez za 3:0 u 37. minutu. Do kraja meča Liverpul je rutinski sačuvao prednost i stigao do tri boda.

Interesantan meč i u Londonu, Totenhem je bio bolji od Brentforda 3:1 i to nakon preokreta. Praktično u prvom napadu poveli su gosti, odlično se snašao Mbueno i doveo “pčelice” u vođstvo od 1:0. Sedam minuta kasnije izjednačenje – Solanke je bio strijelac za 1:1. Preokret domaćima donio je Džonson u 28. minutu nakon asistencije Sona za 2:1. Konačan rezultat od 3:1 postavio je Medison u 85. minutu.

Fulam je iznanađujuće pobijedio Njukasl 3:1, slavila je i Aston Vila protiv Vulvsa takođe sa 3:1, dok pobjednika nije bilo u mečevima Lester – Everton 1:1 i Sautempton – Ipsvič 1:1.

Izvor (naslovna fotografija):

Beta/AP/Peter Byrne

Ostavite komentar

Komentari (0)