test

Paulinjo završio karijeru

Standard

08/09/2024

19:53

Nekadašnji fudbaler Barselone Paulinjo objavio je da je završio karijeru, u objavi na društvenim mrežama naveo da je ''privilegovan što je bio višestruki šampion'' i što je ''osvojio važne trofeje''.

Paulinjo (36) je tokom karijere nastupao za 10 klubova, među kojima su i Barselona, Totenhem i Korintijans, gdje je završio karijeru.

Jedan klik te dijeli od najboljeg bonusa dobrodošlice. Registruj se na meridianbet.me preuzmi 100 freebet-ova + 100% bonusa na prvi depozit!

“Ostavio sam veliko nasljeđe. U posljednjoj utakmici sa Korintijansom, sa 45.000 navijača, osjetio sam da će to biti moja posljednja utakmica i da neće biti boljeg načina da se oprostim”, naveo je on.

On je prethodne dvije sezone proveo u Korintijansu, klubu za koji je odigrao ukupno 210 utakmica i postigao 40 golova, i sa kojim je osvojio Kup Libertadores 2012. godine, kao i Svjetsko klupsko prvenstvo iste godine.

Paulinjo je sa reprezentacijom Brazila, za koju je odigrao 58 utakmica i postigao 13 golova, osvojio Kup konfederacija 2013. godine.

Izvor (naslovna fotografija):

AFP

Ostavite komentar

Komentari (0)