test

(VIDEO) Mesi se vratio u velikom stilu: Leo i Suarez podsjetili na najbolje dane

Standard

15/09/2024

09:38

Fudbaleri Inter Majamija nastavili su dominaciju u MLS ligi, a noćas je blistao Lionel Mesi u pobjedi nad Filadelfijom rezultatom 3:1.

Ovo je bio prvi meč Lionela Mesija poslije pauze zbog povrede, a Argentinac se vratio uz učinak uz dva gola i jedne asistencije.

Jedan klik te dijeli od najboljeg bonusa dobrodošlice. Registruj se na meridianbet.me i preuzmi 100 freebet-ova + 100% bonusa na prvi depozit!

Ipak, nije tako dobro počelo, Uhre je u drugom minutu donio prednost gostima.

Onda je na scenu stupio Mesi. U 26. minutu iskoristio je asistenciju Luisa Suareza za 1:1. Četiri minuta kasnije uslijedila je tipična akcija iz Barselone, Đordi Alba je poslao paralelni pas u šesnaesterac, a tamo je sačekao Mesi i po zemlji pogodio za preokret.

U nadoknadi vremena Mesi i Suarez su takođe podsjetili na najbolje dane iz Barselone. Argentinac je držao loptu, navukao na sebe nekoliko igrača i potom odložio do Suareza koji je pogodio sa nekih 18 metara za konačnih 3:1.

Inter Majami je ubjedljivi lider na tabeli sa 62 boda, 10 više od Sinsinatija, te će praktično sigurno u plej-of sa prvog mjesta.

Izvor: Antena M
Izvor (naslovna fotografija):

Screenshot/YouTube

Ostavite komentar

Komentari (0)