Vulin: Previše su Srbija i Vučić dobra učinili Krivokapiću i Vladi koju predvodi

Ako se Zdravko Krivokapić buni protiv ideje Otvorenog Balkana, onda znači da ga je pozvao neki ambasador i rekao mu šta danas da misli i govori.
Vulin: Previše su Srbija i Vučić dobra učinili Krivokapiću i Vladi koju predvodi

Vulin i Vučić

Ko na vlast dođe braneći srpsku naciju i veru, a odlazi sa vlasti bez da je popravio položaj i Srba i Srpske pravoslavne crkve, samo ropskom odanošću prema strancima može da se zadrži na vlasti još po neki dan, rekao je ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin, komentarišući  izjavu Krivokapića da je Srbija pokušala da ucijeni Crnu Goru obezbjeđivanjem osnovnih životnih namirnica za ulazak Podgorice u inicijativu “Otvoreni Balkan”.

“Ako bude potrebno da se vrijeme vlasti još malo produži možda će Krivokapić izjaviti i da nije Srbin, niti je ikada i bio, a i ako, ipak, nekada i jeste bio Srbin, to je bila Vučićeva ucjena. Vučić je Crnoj Gori obezbijedio vakcine i sanitetski materijal u najteže vrijeme pandemije kada je Evropska unija zabranila izvoz medicinske opreme, Vučić gradi auto-put koji više znači Crnoj Gori nego Srbiji, jer bez srpskog auto-puta, crnogorska investicija je samo najskuplja karting staza na svijetu”, tvrdi Vulin prenosi pink.ra.

Prema njegovim riječima,Vučić je obezbijedio Crnoj Gori da bez ucjena i pitanja dobije i osnovne namirnice koje, ne baš uspješna privreda Crne Gore, niti može da proizvede, niti može da uveze i pored svega, Krivokapić optuži i Vučića i Srbiju za ucejnu.

“Kažu da je knjaz Miloš rekao: „Ne znam što me taj čovjek toliko mrzi, nisam mu nikakvo dobro učinio“. Krivokapić ima dovoljno razloga za mržnju, previše je Srbija dobra učinila i njemu i Vladi koju predvodi da bi to prošlo bez zavisti i mržnje”, rekao je Vulin.

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


POVEZANI ČLANCI

Svi srpski svetovi Aleksandra Vulina

Sisojev: Srbija je direktni eksponent ruske politike na Balkanu

Izmislili tvrdnje da su Srbi proglašeni genocidnim, Krivokapića optužuju za izdaju

Kurti: Vučić više ne spominje podjelu već traži bosnizaciju Kosova

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

Živković: SNP ne može postavljati uslove i moralisati

Vuksanović-Stanković: Vlast na Cetinju je trebalo da bude Belvederska; manjinska vlada je najmanje od tri zla

U saobraćajnoj nesreći u Baru poginuo pješak

Abramovič otputovao u Kijev, pokušava da oživi mirovne pregovore