test

IZBOLI GA I OSTAVILI NA ULICI: Policija sumnjiči dvojicu fudbalera za ubistvo MMA borca Stefana Savića

Standard

26/02/2024

22:34

Srpski reprezentativac i MMA borac Stefan Savić brutalno je ubijen prošlog vikenda, a pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uspješno su identifikovali počinioce ovog stravičnog zločina koji je potresao Srbiju.

Kako prenosi Srpskainfo, Marko Daničić i Vasilije Gačević su fudbaleri.

Prema našim saznanjima Marko (23) je igrao za Crvenu Zvezdu, a drugi osumnjičeni Vasilije se, takođe bavio fudbalom.

Marko Daničić (desno) igrao za Crvenu Zvezdu.

Za dvojicom osumnjičenih, Vasilijem Gačevićem (23) i Markom Daničićem (23) raspisane su potrage i policija poziva građane da se, ukoliko imaju informacije o kretanju i boravištu osumnjičenih, jave Policijskoj upravi za grad Beograd, na brojeve telefona: 011/279 74 77, 066/889 42 07, 066/878 23 05, kao i na 192 ili najbližoj policijskoj stanici.

Podsjećamo, naš reprezentativac Stefan Savić (23) preminuo je u noći 25. februara usled zadobijenih ubodnih rana u Dunavskoj ulici u Beogradu.

Nadzorne kamere snimile su trenutak napada, a kako se vidi na snimku, dvojica napadača monstruozno ubijaju nesrećnog Stefana Savića

Vasilije Gačević i Marko Daničić

Na snimku do kojeg je ekskluzivno došao “Blic”, a koji traje nešto manje od 2 minuta vidi se Stefan kako bježi dok ga jure dvojica muškaraca.

Kako se vidi na snimku, Stefan skreće u Dunavsku ulicu, za njim i dvojica napadača koji ga savladavaju – jedan sa jedne, drugi sa druge strane.

Tačno 30 sekundi kasnije, dvojica napadča se vraćaju, šetajući Dobračinom ulicom i otimaju se oko nekog predmeta na sred ulice.

Sve vrijeme, opušteno hodaju, kao da 10 sekundi ranije nisu ubili mladića, a drugog teško ranili.

Trener ubijenog mladića ispričao je i novinarima kako je Stefan M. koji je pokušao da spasi Savića, zadobio teške tjelesne povrede.

“Vidio je da ga ubadaju. On je istrčao iz kola da mu pomogne. Napadači su se vratili i počeli da ga ubadaju. On je sada dobro, mi ćemo uraditi da mu pomognemo, sve ćemo učiniti da pomognemo jer je on junak”, istakao je trener ubijenog Stefana.

On je dodao i da su ostali bez djeteta i da sada žele da pomognu junaku koji je pokušao pomogne njemu.

Podsjetimo, u noći između subote i nedelje 00.50 časova policija je na Terazijama zaustavila sumnjiv auto “fijat 500”, koji je vozio M. V. (22), a na mjestu suvozača je bio Stefan M. (32) koji je obilno krvario i imao ubodne rane na nozi i grudima.

Kolima Hitne pomoći S. M. odvezen je na Urgentni centar.

U isto vrijeme, na uglu Dobračine i Dunavske zatečen je Stefan Savić, uboden nožem u predjelu grudi. I on je odvezen na UC.

Proglašena je akcija VIHOR 3 na području Starog Grada.

Stefanu Saviću je nešto prije dva časova konstatovana smrt.

Izvor (naslovna fotografija):

Policija RS/društvene mreže

Ostavite komentar

Komentari (0)