Opozicija Srbije o izboru Vučevića: Vučić je stranku zapravo predao bratu

Poslanik Demokratske stranke Srđan Milivojević za portal N1 ističe da je ova odluka jasan pokazatelj da je Aleksandar Vučić stranku predao bratu.
Opozicija Srbije o izboru Vučevića: Vučić je stranku zapravo predao bratu

„Mislim da je time Aleksandar Vučić jasno pokazao da je ova stranka jedna velika porodična firma i da je to sada njen prioritetan zadatak na političkoj sceni Srbije“, rekao je Milivojević.

Predsednik novosadskog odbora Narodne stranke Borislav Novaković ocijenio je danas da je izbor nekadašnjeg gradonačelnika Novog Sada Miloša Vučevića za lidera Srpske napredne stranke (SNS) u stvari izbor Andreja Vučića, brata predsjednika Srbije i doskorašneg lidera SNS-a Aleksandra Vučića, na mjesto predsjednika vladajuće stranke.

Ocijenio je da su Vučevića za partijsku funkciju preporučili „poslušnost, servilnost i bespogovorno izvršavanje naloga Andreja Vučića“.

„Ako bih u dvije reči portretisao Miloša Vučevića, rekao bih: trijumf bezličnosti. Sve svoje mane pretvorio je u vrline“, ocijenio je Novaković.

Miloš Vučević je bio gradonačelnik Novog Sada deset godina, od 2012. do 2022. godine, kada je prešao na funkciju ministra odbrane Srbije.

×

PROČITAJTE I...

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

Predsjedništvo PES-a: Jevrosima Pejović nije više član naše partije, očekujemo d...

Đurišić: Nezapamćen haos u civilnom vazduhoplovstvu Crne Gore

Porodica tražila izgubljenu minđušu u dvorištu, upalili detektor za metal i otkr...

Bojović: Milatović glumi branitelja suverene vlade, a Vučić ga postavio za preds...