test

Snimak pretresa u Kosovskoj Mitrovici: Iz zgrade u kojoj je živio Milan Radoičić zaplijenjena dva merceseda sa BG tablicama

Standard

29/09/2023

10:13

Pripadnici specijalne jedinice Kosovske policije izvršili su pretres zgrade u sjevernom dijelu Kosovske Mitrovice u kojoj je živio potpredsiednik Srpske liste Milan Radoičić.

Povezani Članci

Kosovska policija je zaplijenila dva luksuzna vozila marke mercedes sa beogradskim tablicama i jedan kvad bez tablica.

Vozila su iz prostora oko zgrade odvezena u pratnji blindiranih vozila Kosovske policije.

U prizemlju zgrade se nalazi restoran Grej, a istoimeni hotel sa identičnim logom postoji i na Kopaoniku. Taj hotel dovodio se u vezu sa Zvonkom Veselinovićem. Međutim, prema javno dostupnim podacima, vlasnica restorana u Kosovskoj Mitrovici je Ema Radoičić.

Kossev prenosi da su kosovski specijalci iz restorana odneli dve papirne kese, koje su stavili u službeno vozilo.

Pretresi su viršeni na još nekoliko lokacija Kosovskoj Mitrovici, kao i Zvečanu i Zubinom Potoku.

U Kliničko bolnički centar u Mitrovici jutros su nasilno upale specijalne jedinice Kosovske policije, izjavio je za Tanjug direktor te ustanove Zlatan Elek. On je rekao da su izvršili pretres vešernice i određenih kancelarija, bez znanja uprave bolnice.

Prema riječima Eleka, zaplijenili su i snimke sa kamera KBC-a.

Kako je naveo, pripadnici specijalne jedinice kosovske policije su rekli da imaju nalog od suda za pretres, koji je bio na albanskom jeziku i koji nije mogao da razumije.

Kosovska policija saopštila je da akciju sprovodi na pet lokacija u tri opštine na sjeveru Kosova: Kosovskoj Mitrovici, Zvečanu, Leposaviću.

Izvor: Nova
Izvor (naslovna fotografija):

Screenshot Nova

Ostavite komentar

Komentari (0)