test

RIJEŠENA MISTERIJA! Identifikovano tijelo koje je nađeno blizu kuće Brajanove majke: Poznato da li je riječ o ANI VOLŠ!

Standard

28/01/2023

19:51

U četvrtak popodne po lokalnom vremenu na plaži kod mjesta Marblhed u Masačusetsu, blizu kuće majke Brajana Volša, pronađeni su ljudski ostaci, a policija je tokom jučerašnjeg dana ispitivala o kome se radi, jer nije bila isključena ni mogućnost da pripadaju Ani Volš.U međuvremenu je utvrđena identifikacija i tijelo pripada muškarcu Majklu Greju koji je nestao 11. decembra, prenosi boston25news.

Ranije ovog mjeseca, državna policija i lokalni ronilački timovi intenzivno su tražili Greja u vodi pored plaže Juniper u Salemu.

Ljudske ostatke koji su duže vrijeme bili u moru, podsjetimo, pronašla je žena koja je šetala psa koji je osjetio čudan miris i otrčao a vlasnica ga je pratila.

– Hoću da budem precizan, ostanici nisu bili prepoznatljivi kao osoba. Ali, znao sam da je to tijelo, izjavio je sin žene koja je pronšla ljudske ostatke za američki NBC Boston.

Mjesto Marblhed nalazi se tridesetak kilometara od Kohaseta, varošice u kojoj je živjela porodica Volš.

Ana Volš, rođena Beograđanka i majka troje djece nestala je 1. januara, a u međuvremenu je njen suprug Brajan Volš uhapšen i optužen za ubistvo.

Preporučeno

Policija je pronašla mnogo dokaza protiv Brajana Volša koji ga vezuju za nestanak i moguće ubistvo Ane Volš, ali njeno tijelo nije do sada pronađeno.

Izvor: Kurir.rs/boston25news/Nova
Izvor (naslovna fotografija):

EPA Craig Walker/ Pool, Instagram/anawalshe

Ostavite komentar

Komentari (0)