Izvor: nova.rs

VIDEO: „Prva ljubavnica Rusije“ se pojavila u Moskvi, iza nje slovo Z i podrška ratu

Alina Kabajeva, bivša gimnastičarka i navodna ljubavnica ruskog predsjednika Vladimira Putina pojavila se nedavno u Moskvi i otvoreno podržala rat u Ukrajini.
VIDEO: „Prva ljubavnica Rusije“ se pojavila u Moskvi, iza nje slovo Z i podrška ratu

tviter

Iako je većina svjetskih medija prenijela da se Kabajeva nalazi u Švajcarskoj, zajedno sa svojom djecom, ona se prije nekoliko dana pojavila u Moskvi.

Bivša gimnastičarka otvorila je festival koji nosi naziv „Alina“ u njenu čast i posle dugog vremena dala izjavu za medije koji već mjesecima pokušavaju da otkriju detalje o njenom životu.

Kabajeva je tom prilikom stajala ispred zida na kom se nalaze slova “Z” koja su postala simbol ruske agresije na Ukrajinu. Pored toga, ona je otvoreno govorila o razlozima zašto podržava “specijalnu vojnu operaciju” u Ukrajini.

“Svaka porodica ima neku ratnu priču, na takvom području živimo. Mnogim ruskim sportistima je zabranjeno da se takmiče u svijetu, što je nepravda. Mi smo godinama gledali kako se vrši genocid u Donbasu, zbog toga je Rusija morala da reaguje”, rekla je žena u javnosti označena kao “prva ljubavnica Rusije”.

Skrivanje, djeca i intrige

Iako je tokom sportske karijere Kabajeva uživala u pažnji javnosti, u jednom momentu je prestala da se pojavljuje na javnim događajima.

Tada se uveliko spekulisalo o njenoj vezi sa ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom, sa kim navodno ima i troje djece. Ona posljednjih godina živi u Švajcarskoj i rijetko kada odgovara na pozive medija.

Brojni ukrajinski zvaničnici pozvali su zapadne zemlje na uvođenje sankcija Alini, ali do toga još uvijek nije došlo. Sjedinjene Američke Države imale su plan da se u novoj rundi sankcija nađe i Alinino ime. Međutim, iz straha kako će na to reagovati Vladimir Putin Stejt department je odustao od namjere sankcionisanja “prve ljubavnice Rusije”.

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


POVEZANI ČLANCI

RETROSPEKTIVA – Dvije godine koronavirusa u Crnoj Gori: Apokaliptične scene, karantini, pa vakcina

UŽIVO: Novi raketni napad na Kijev, Kličko: Ruske snage su blizu, slijedi teška noć

Ukrajinci u Crnoj Gori: Rat je sad pred svakom kućom

Putinova LJUBAVNICA i četvoro tajne djece se kriju OVDJE?

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

AKCIJA ŠPANSKE POLICIJE: UHAPŠENI SARADNICI ŠKALJARACA!

Nikolić pred djecom tukao trudnu Nerdu više od osam sati

Direktor EPCG prijetio članovima SDP-a; Zeković: Podnešena krivična prijava protiv Đapića, očekujemo momentalnu reakciju policije

Krivokapić: Danas vidimo ko nije želio potpisivanje “Temeljnog ugovora”