Zukorlić: Pozvaću narod da kupi oružje

Lider SPP Muamer Zukorlić optužio je Sandžačku demokratsku partiju (SDP) da je povezana sa nedavnim napadom iz vatrenog oružja na Edina Hamidovića u Sjenici. Zukorlić je na vanrednoj konferenciji za novinare rekao da su odgovorni za napad na Hamidovića pripadnici kriminalne grupe i eksponenti SDP-a, saopšteno je iz Stranke pravde i pomirenja.
Zukorlić: Pozvaću narod da kupi oružje

Muamer Zukorlić

”SDP prerasta u ozbiljnu kriminalističku organizaciju”, tvrdi Zukorlić i dodaje da će, ukoliko policija u Sandžaku ne raskine sa podrškom organizovanom narko-kriminalu, ”pozvati narod da kupi oružje i da se brani”.

Tvrdi i da Hamidovića, urednika Sjeničkih novina, niko nije zaštitio, bez obzira na to što je mnogo ranije pismenim putem obavještavao policiju na prijetnje, na šta, kako dodaje Zukorlić, niko nije reagovao.

”Životi ljudi u Sandžaku su jeftini, a to je pokazao pokušaj likvidacije u petak Sjeničaka Edina Hamidovića koji je s četiri metka izrešetan pred djetetom i suprugom”, rekao je Zukorlić.

Istakao je da se zastrašivanjima i teroru mora stati na kraj.

”Odmah, policijo, tužilaštvo, pravosuđe, raskid s kriminalom u Sandžaku ili nam recite da je kraj državnog sistema u Sandžaku. Ili, recite nam bezvlašće je krenulo, da znamo, da se snalazimo”, dodao je.

U pucnjavi u Sjenici u petak uveče jedna osoba je pogođena sa četiri hica.

Kako su ranije prenijeli mediji u Sandžaku, sumnja se da su razlog pucnjave neraščišćeni računi dvojice muškaraca iz Sjenice, a u toku je intenzivna potraga za počiniocem. Prema nezvaničnim informacijama, dvadesetsedmogodišnji L.E. iz Sjenice ispalio je više hitaca iz vatrenog oružja, od kojih su četiri pogodila H.E. (48), takođe iz Sjenice.

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


POVEZANI ČLANCI

Turisti troše manje, prihodi se ne mogu porediti sa 2019.

Hodžić: Komunikacije između Uprave i Savjeta za saradnju sa dijasporom nema iz vrlo praktićnih razloga

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

BRUTALNO KRŠENJE ZAKONA: GP URA objavila na sajtu da je policijski inspektor član partije u Budvi

Kako je DONATELA VERSAĆE u kupaćem kostimu ponovo šokirala svijet

VIDEO – Znate li najvažnije bogove Slovena? Svarog, Perun, Crnobog, Stribog i Vesna

Vučurović: Ranko Krivokapić nastavlja sa antisrpstvom, šta o tome misli SNP?