Montegro Beer Fest, od 29. do 31. jula

Drugi po redu i najveći muzičko-pivski festival, Montenegro Beer Fest, je jedini festival ovakvog tipa, a ulaz je i ove godine besplatan. Festival prepoznat na svjetskom nivou i ovog ljeta se pojavljuje u novom ruhu sa najboljim regionalnim zvijezdama uz čije će prepoznatljive kompozicije fanovi imati priliku da uživaju na Cetinju.
Montegro Beer Fest, od 29. do 31. jula

Crnogorska Prijestonica će i ove godine biti domaćin najvećeg muzičko-pivskog festivala, Montegro Beer Festa, od 29. do 31. jula, čiji je organizator: MNEvent d.o.o,, a generalni pokrovitelji: Vlada Crne Gore, Prijestonica Cetinje i Turistička organizacije Prijestionice Cetinje. Montenegro Beer Fest je pod brendom prestižnog Belgrade Beer Festa koji se održava u Beogradu već punih 18 godina, a Cetinje će i ovog ljeta ponovo biti centar pivske, muzičke i gastronomske ponude regiona. Posredstvom partnerske firme MNEvent i Prijestonica Cetinje kao domaćin, odlučili su da Cetinju i Crnoj Gori poklone ovu prestižnu manifestaciju koja ima za cilj da okupi najbolje regionalne rok i pop sastave, kao i najbolje što nudi regionalno pivsko tržište u ovom momentu.

Publika će i ove godine imati priliku da uživa tri večeri u spoju vrhunske muzike jednih od najpopularnijih regionalnih zvijeda, kao i pivskih ukusa, tradicionalne crnogorske kuhinje i kulturno-istorijskih vrijednosti Cetinja. Montenegro Beer Fest će biti centar dobre zabave ovogodišnje ljetnje sezone u Crnoj Gori i tradicionalno, mjesto okupljanja različitih uzrasta. Prizma bend, grupa Tap 011, muzička grupa Who See, Van Gog, bend Sunshine, rok grupa Hladno pivo, Toni Cetinski i drugi će i ovog puta svoje fanove oduševiti prepoznatljivim kompozicijama i dobrom zabavom.

Iskustvo u organizaciji 18 godina Belgrade Beer Festa, rezultati prepoznati na svjetskom nivou, potvrđeni kroz cijeli niz prestižnih međunarodnih i domaćih nagrada, partnerstvo sa najprestižnijim regionalnim i svjetskim kompanijama, kao i brojne kulturne, istorijske i turističke vrijednosti Cetinja, garancija su vrhunskog užitka ovog ljeta na Festivalu. Posjetioce očekuje sjajan izbor piva najpoznatijih pivara iz zemlje i regiona, kao i onih koji tek stiču svoju prepoznatljivost na tržištu.

Sjajna muzika, kultura i istorija će se preplitati i pričati najljepše priče ovog jula na brojnim cetinjskim trgovima.

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


POVEZANI ČLANCI

Za Beer fest na Cetinju 80.000 eura

Borba protiv seksualnog zlostavljanja: EK predlaže nova pravila za zaštitu djece

Otkazan Montenegro Beer Fest

Crnogorski projekat “Po meni se ništa neće zvati” nagrađen na FEST Forward marketu

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

Kad imaš muža MILIJARDERA od 91 godinu, onda tvoj život izgleda OVAKO! (FOTO)

Zbog pašenoga Bata Carevića Budva bez načelnika policije godinu dana: Terzića za šefa predložio ministar Adžić

Drecun za Standard: Zima će biti oštra, nekome kao žilet, nekome kao nož, a malom broju srećnih dobitnika, kao lopta

Francuska ministarka optužena za silovanje