Izvor: nova.rs

Bare: Bio sam narkoman, žena mi je umrla pored mene

Muzičar Goran Bare rijetko se pojavljuje u javnosti. Kako je sada ispričao u ispovesti za Una TV, živi povučenim životom jer se posvađao s kolegama, a svi su mu prijatelji umrli, pa je ostao sam. Ne sjeća se kada je posljednji put vidio sina kojeg je dobio s preminulom suprugom.
Bare: Bio sam narkoman, žena mi je umrla pored mene

zvor: tportal.hr / Autor: tportal.hr/Martina Kenji

Svoje probleme s porocima ne poriče, a progovorio je i o svojoj supruzi Mirjani, koja je preminula 1995. godine od predoziranja heroinom.

„Žalim najviše za ženom. Ja sam tad doživio nervni slom. Ja sam se probudio pored nje, ali ona nije spavala, nego je bila mrtva. To me tako skršilo, otvoriš oči i ne možeš da ustaneš iz kreveta. Ne zanima te ni dijete, ni roditelji, ni ti, ni ništa na svijetu, ništa. Najviše bi volio da ne postojiš“, rekao je Bare za Una TV.

Nakon toga je bolovao od manične depresije jer se teško nosio s njenom smrću. U braku su bili dvije godine, a dobili su i sina koji danas ima 27 godina i živi u Zadru. Nisu u stalnom kontaktu, a Bare se ne sjeća kad ga je posljednji put vidio.

“Kad je on bio jako mali, ja sam otišao. Neko je to dijete morao da školuje. On je završio dva fakulteta. Baš se ne viđamo jer je on živio s bakom i dedom. Moja žena je umrla kad je on imao godinu dana. Čujemo se. Čestitamo rođendane, Nove godine i Božiće”, priznao je pjevač, koji danas žali što se toliko prepustio zavisnosti.

“Ja sam bio džanki, teški, intravenozni. Ja sam se zadnji put “roknuo” na Porinu ’99. Najviše mi ide na živce što sam se prepustio”, priznao je muzičar.

Bare je, inače, nedavno postao viralan na internetu jer se pojavio njegov snimak.

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

Advokat Martinović: Lazović očekuje hrabru i istinitu odluku nadležnih

Vukšić: Skupićemo dovoljno potpisa, Evropu sad i Demokrate vidimo kao prirodne saveznike

Medojević: Spajić pobjegao sa duela sa mnom

Vuković: Krenuli smo sa uređenjem terena na Bulevaru Stanka Radonjića