Bezobrazna vojvotkinja: Megan je samo jednim potezom uspjela da razbesni Britaniju i svijet

Megan Markl, vojvotkinja od Saseksa i supruga britanskog princa Harija, ponovo je glavna tema svih britanskih medija, i to zbog intervjua koji je dala magazinu ''Variety'' u Americi. Megan je po prvi put nakon kraljičine sahrane govorila o svojoj porodici, poslu, ali i brojnim glasinama koje je prate praktično od kako je objavila vjeridbu sa Harijem.
Bezobrazna vojvotkinja: Megan je samo jednim potezom uspjela da razbesni Britaniju i svijet

Foto: EPA-EFE/ JULIAN SMITH

Prva stvar koju britanski tabloidi zamjeraju „bezobraznoj vojvotkinji“ je činjenica da je intervju za „Variety“ urađen prije smrti kraljice Elizabete. Međutim, Megan je nakon njene sahrane i povratka u Ameriku zatražila od novinara ponavljanje razgovora, upravo da bi mogla da govori i o kraljici i tako joj oda počast.

Mnogi ocjenjuju da je na ovome insistirala zbog lične promocije i isticanja odnosa sa kraljicom, a ne iz stvarne želje da učini nešto dobro.

Ona je istakla da je uvijek cijenila kraljičinu požrtvovanost, ali i toplinu njene ličnosti.

Pored toga, Megan je istakla da neće govoriti o drugim članovima kraljevske porodice jer još uvijek traje period žalosti za kraljicom, ali je poručila da se nada poboljšanju odnosa.

Mnogi su ovaj video intervju označili kao genijalni PR potez Megan Markl, koji će joj omogućiti povratak u centar svjetske pažnje nakon sahrane prošlog meseca.

Govoreći o svojoj glumačkoj karijeri, Megan je rekla da se sada kreće u drugačijem pravcu, kao i da želi da se posveti humanitarnom radu

Serija „Suits“ je njen velik uspjeh, ali vojvotkinja se ipak kaje kada je riječ o pojedinim segmentima bivše karijere. U pitanju je njeno učešće u američkoj emisiji za igre na sreću, gdje je fokus bio „na njenom izgledu, a ne talentima“.

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


POVEZANI ČLANCI

Kraljica sa balkona palate pozdravila Britance

ŠOKANTNE TVRDNJE SESTRE MEGAN MARKL: Čije je dijete mali Arči? KO GA JE RODIO?

Posle godinu dana se saznalo kako izgleda ćerka Harija i Megan, Lilibet Dajana

Novinar tvrdi da je Megan Markl zlostavljala princezu Šarlot

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

Tokom pretresa policija kod Škrijelja pronašla biračke spiskove

ODBRANA PETRA LAZOVIĆA: Pritvor pretvoren u odmazdu i prisilnu kaznu zatvora bez dokaza

BAJRAMSPAHIĆ: Logor Morinj je crnogorska sramota, najviše mi je žao one koji u postavljanju spomen – ploče vide „Ranka i Raška“, a ne čin Crne Gore na koji treba da budemo ponosni

Pripadnik škaljarskog klana Ilija Milanović izručen iz Grčke