„Da li si ikad vodio ljubav na podijumu za igru?“: Važila je za “NAJBOLJU RIBU 90-IH”, evo kako danas izgleda Natalija

N a sebe je skenula pažnju malom, ali značajnom ulogom fatalne Julijane Vladić. Julijana je zavodnica kojoj niko nije odolio, koju na kraju prvog dijela pomenutog filma Nikola odbija kada mu izgovori čuveno pitanje: 'Da li si ikad vodio ljubav na podijumu za igru?'. Osim u ovom ostvarenju Nataliju smo gledali i u filmu 'Lepa sela lepo gore' gdje je, uz Branku Katić, glumila bolničarku.
„Da li si ikad vodio ljubav na podijumu za igru?“: Važila je za “NAJBOLJU RIBU 90-IH”, evo kako danas izgleda Natalija

Natalija Nataša Lučanin je bila zapažena i kao Tanja u “Crnom bombarderu”, Anđela u “Policajcu s Petlovog brda” gdje je osvojila i čuvenog Ljubišu Samardžića, ali i u drugim ulogama u domaćim filmovima i serijama.

Nataša se rodila u Beogradu, 16. avgusta 1965. godine. Krasila ju je efektna ljepota i izuzetno jak seksepil. Naravno, ništa od toga ne bi djelovalo tako jako na publiku, da nije bilo njenog glumačkog talenta.

Nakon uloge u filmu “Lepa sela lepo gore” povukla se iz javnosti iz nepoznatih razloga, mada se svojevremeno šuškalo da su u pitanju zdravstveni problemi.

Ipak, na društvenim mrežama postoji nekoliko njenih fotografija iz skorijeg perioda, a mnogi su na osnovu njih konstatovali da je lijepa glumica i dalje zanosna.

×

PROČITAJTE I...

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

Knežević: Ne bio ja u koži Spajića, Abazović će se na fakultetima političkih nau...

Na mjestu klinike Dritanovog brata nikla nova bolnica

Đurović: Akcija Stop inflaciji ponovo od 2. oktobra sa preko 100 proizvoda

Zvaničan stav Evropske unije: Na Kosovu je izvršen teroristički napad