test

DNEVNI HOROSKOP ZA 6. JUN: Vagu čeka veliki uspjeh na poslu, Lav nezadovoljan u ljubavi

Standard

06/06/2023

11:43

Pogledajte šta su vam zvijezde pripremile za danas.

OVAN
Vrlo aktivno polje komunikacije, dogovora. Stoji vam mogućnost iznenadne prilike, ali i velike aktivnosti, brz tempo dešavanja i obaveze koje završavate u roku. Danas ste skloni da više pažnje posvetite prijateljima nego emotivnom partneru.

Povezani Članci

BIK
Mogućnost da na lakši način zatvorite neke finansijske obaveze. Velike aktivnosti i mnogo kontakata i razgovora u poslovnom segmentu. Korektan odnos sa kolegama i saradnicima. Emotivno – u potpunosti ste okrenuti ka voljenoj osobi.

BLIZANCI
Promjenljivo raspoloženje tokom ovog dana. Ne dozvolite sebi da odustanete u vezi pitanja koja su vam bitna. Neke stvari ne vidite jasno i to vas jako nervira. Kod nekih od vas se može javiti sumnja u partnerovu vjernost i iskrenost.

RAK
Tokom ovog dana povremeni padovi raspoloženja donose vam da budete nesigurni. Čas stvari vidite optimistično, čas počinjete da sumnjate u sebe. Pokušajte da se opustite. Emotivno – jaki kontakti preko prijatelja ili društvenih mreža.

LAV
Imate podršku ljudi koji su poslovno stabilni. Tokom ovog dana ćete biti aktivni, pa će vas nervirati sporost kolega ili poslovnih saradnika. U emotivnom segmentu ne možete povremeno da sakrijete svoje nezadovoljstvo.

DJEVICA
Tokom ovog dana možete osjećati nemir i žuriti da što prije završite sa svojim obavezama. Smatrate da neki saradnik nije u potpunosti iskren ili otvoren prema vama. U emotivnom segmentu – maštanje, razmišljanje o nekom ko nije blizu vas.

VAGA
Tokom ovog dana očekujte vama jako važne dogovore čijim ćete rezultatima biti prezadovoljni. Moguće je da bude aktuelna i saradnja sa strancima. U emotivnom segmentu – raspoloženi ste za nova poznanstva i za flertovanje.

ŠKORPIJA
Danas se teško uklapate sa ljudima sa kojima morate da sarađujete. Evidentno je da postoji razmimoilaženje po nekim pitanjima. U emotivnom segmentu – više vam odgovara da provedete vrijeme nasamo sa voljenom osobom, kod kuće.

STRIJELAC
Osjetićete nesklad između želja i mogućnosti. Ono što vam se nudi je daleko manje od onoga što vam po pravu pripada. Bićete nezadovoljni, ali ćete se truditi da to sakrijete. U emotivnom segmentu – kontakt sa nekim vam donosi osmijeh na lice.

JARAC
Bićete blago neraspoloženi, najviše zato što se vaši planovi presporo odvijaju. U popodnevnim časovima ipak očekujte pozitivne vijesti koje će vas pomaknuti s mjesta. U emotivnom segmentu – ne govorite nekom koliko ste zainteresovani.

VODOLIJA
Tokom ovog dana izuzetno raspoloženje i dinamičnost, ništa vam neće teško pasti. Bićete spremni za dogovore i lako ćete ostvariti razumijevanje sa drugima. U emotivnom segmentu željni ste da pokažete nekome koliko vas privlači.

RIBE
Najviše ćete biti okrenuti ka boljem razumijevanju i komunikaciji sa poslovnim partnerima. Morate da raščistite neke nejasnoće i na tome ćete i raditi. U emotivnom segmentu čeka vas nesklad između želja i mogućnosti.

Izvor: Telegraf rs
Izvor (naslovna fotografija):

Ilustracija

Ostavite komentar

Komentari (0)