Izvor: N1

I Džoni Dep i Amber Herd proglašeni krivim za klevete pred sudom u Virdžiniji

Porota suda u Virdžiniji proglasila je i Amber Herd i Džonija Depa odgovornim za klevetu u svojim tužbama jednih protiv drugih, javlja CNN. Britanski BBC je prvo objavio da je presudu dobio glumac, dok čitanje odluke porote, očigledno, još nije bilo završeno.
I Džoni Dep i Amber Herd proglašeni krivim za klevete pred sudom u Virdžiniji

Foto: EPA-EFE/MICHAEL REYNOLDS

Porota je presudila da Herd bivšem suprugu mora da isplati 10 miliona dolara nadoknade štete i pet miliona dolara kazne, prenosi BBC.

Porota je, međutim, utvrdila da je Džoni Dep oklevetao Amber Herd, preko svog advokata Adama Voldmana, i to samo u jednoj od tri tačke.

Glumica će dobiti dva miliona dolara na ime kompenzacije štete.

Nekadašnji holivudski par tokom suđenja je razmijenio teške optužbe – i Dep i Herd su tvrdili da su bili žrtve kako emotivnog, tako i fizičkog zlostavljanja.

Proces je izavao veliku pažnju svjetske javnosti, a društvene mreže postale su poligon za govor mržnje obožavatelja obje strane.

Podsjetimo, Džoni Dep (58) tužio je bivšu suprugu Amber Herd za klevetu, tvrdeći da mu je uništila reputaciju i karijeru jer je u kolumni koju je 2018. objavio Vašington post, napisala da je bila izložena porodičnom nasilju tokom braka, ne navodeći pritom Depovo ime.

Herd je podnijela protivtužbu i traži 100 miliona dolara odštete zbog tvrdnji Depovog bivšeg advokata Adama Voldmana da su njene tvrdnje o zlostavljanju “prevara”.

Herd i Dep su se upoznali na snimanju filma “The Rum Diary”, a vjenčali su se 2015. Herd je 2016. podnijela zahtjev za razvod braka, a godinu dana kasnije su se razveli.

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


POVEZANI ČLANCI

PETICIJA URODILA PLODOM: Amber Herd u “Akvamenu 2” kao Mera samo 10 minuta

Amber Herd privedena jer je TUKLA bivšu djevojku!

Amber Herd pokazala fotografije onesviještenog Džonija Depa

Amber Herd optužila Depa za silovanje, zlostavljao je flašom

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

UŽIVO: Abazović: Nije istina da se nisam javio Ibrahimoviću, Damjanović: Planirano 54 miliona eura prihoda od zakona koji nisu ni predloženi

Uhapšen Nikša Perović: Preko svoje građevinske firme prao novac za potrebe “kavčana”

VIDEO – Savović zaprijetio: Vratićemo svima koji su podržali Tomkića, osveta će biti strašna

Mandićev poziv Abazoviću i Bečiću posljednji pokušaj da se spasu pregovori