Izvor: Sensa

HOROSKOP ZA POMRAČENJE SUNCA I MLAD MJESEC OD 30. APRILA: Ovan diže finansije na viši nivo, Jarca čeka ljubav i dobitak!

Pomračenje Sunca u Biku i mlad Mjesec u istom znaku pojaviće se na nebu 30. aprila - ovo je period intezivnih i nevjerovatnih promjena. Iako mnogi smatraju da će biti teško i izazovno, ovo vrijeme može donijeti i blagoslove. Istina, astrolozi najavljuju nevjerovatne promjene, ali sada sadimo sjeme nečeg novog - spremni smo da se prepustimo novog toku našeg života, dopuštamo da nas vodi, a mi možemo dati maksimum svoje energije da ispunimo željeno.
HOROSKOP ZA POMRAČENJE SUNCA I MLAD MJESEC OD 30. APRILA: Ovan diže finansije na viši nivo, Jarca čeka ljubav i dobitak!

Ovan

U Ovnu će pomračenje uticati na finansije. To mogu biti neočekivane finansije, neočekivane prilike, neočekivani poslovi. Ili bi to moglo biti oslobađanje od obaveza. Svoje finansije možete lako podići na viši nivo. Mogu se promijeniti stavke rashoda, može se promijeniti skala prihoda i rashoda. Imaćete preispitivanje vrijednosti: šta je važno u životu, a šta nije. Jasno ćete sebi izgraditi hijerarhiju vrijednosti. Svoje finansije ćete dovesti u red.

Bik

U vašem znaku će doći do zamračenja i vaš život se može promijeniti. Međutim, glavna tema su odnosi. To može biti vjenčanje, ugovor, dogovor, partnerstvo i poslovno partnerstvo. Glavni fokus će biti na vašem odnosu sa drugim ljudima. Biće važno kako se pozicionirate, kako izgledate, vaš stil, kako vas drugi vide i kako se predstavljate, ko ste zapravo, šta znate da postavite.

Blizanci

Blizancima će pomračenje Sunca obasjati teme psihologije, energije, odricanja od nečega. Tema dobročinstva je takođe važna. Pitanja emigracije i izolacije, usamljenosti. Možete planirati da odete na pregled, ili planirate projekat u kojem sve želite da uradite sami, ili da otputujete negdje gdje ćete biti sami sa svojim mislima.

Rak

Rakovi će imati nove planove vezane za grupu ljudi i istomišljenika. Možete postati član bilo koje grupe ili organizovati svoju. Ovo može biti povezano sa društvenim mrežama, internetom. Ovo važi i za prijatelje: neki mogu nestati, a novi se pojaviti. Krug komunikacije se može potpuno promijeniti.

Lav

Za Lavove će postati relevantna pitanja karijere, statusa, životnih ciljeva i traganja za uspjehom. To može biti unapređenje, novo rukovodstvo na poslu ili velika promjena statusa. Možete napustiti posao i osnovati sopstvenu kompaniju. Možda će biti pomaka. Promjene mogu biti vezane za roditelje ili nekoga ko je za vas autoritet. Možete dobiti diplomu, vjenčati se ili razmišljati o raskidu.

Djevica

Djevice će imati pitanje svega što se tiče inostranstva. Predmeti vezani za druge zemlje, strance, međunarodne odnose, organizacije, rad. Moguće je preseljenje, emigracija i promjena državljanstva. Dobijanje vize i pitanja vezana za obrazovanje: upis ili završetak univerziteta. Sudovi, pravni sporovi mogu se pojaviti tokom pomračenja Sunca. Možda će biti vijesti o proširenju porodice.

Vaga

U Vagi će se tema opštih finansija pokrenuti tokom pomračenja Sunca. To su bankarska sredstva, krediti, investicije. Sve će zavisiti od situacije iz koje ste pristupili pomračenju, jer će to biti vrhunac nekog kriznog trenutka. Ali ako ste imali ulaganja u vrijeme pomračenja Sunca, onda možete dobiti neočekivani profit. Biće tu i pitanje poreza, alimentacije, subvencija i nasljedstva. Pitanje stanja psihe, može se desiti neki događaj koji može nepovoljno uticati na vaše raspoloženje. Maj nije dobro vrijeme za krupne odluke.

Škorpija

Vrlo neočekivane veze mogu početi sa strancem, partnerom sa razlikom u godinama ili partnerom neobičnog zanimanja. To će biti neko izvan vašeg društvenog kruga. Ugovor ili sporazum takođe može biti raskinut ili potpisan. Sve transakcije moraju biti zatvorene do 10. maja, prije početka retrogradnog perioda Merkura. Moguće su promjene u okruženju: neko će otići, neko će se pojaviti.

Strijelac

Za Strijelčeve se može pojaviti nešto novo u životu, biće nekih promjena. Možda ćete dobiti otkaz ili doći do novog posla, službenih putovanja. Može doći do neke vrste promocije ili promjene u radu organizacije. Menadžment i radno vrijeme se mogu promijeniti. Vaš svakodnevni život se može promijeniti i moraćete da se nosite sa problemima i sukobima. Pojaviće se potreba za odbacivanjem loših navika. Ovo pomračenje može pokazati zdravstvene probleme na koje treba obratiti pažnju. Možda ćete poželjeti da imate novog kućnog ljubimca.

Jarac

Tema ljubavi, zadovoljstva će ući u vaš život. Možda ćete neočekivano dobiti na lutriji ili saznati neke lijepe vijesti. Mogu biti vijesti vezane za djecu: promjena u školi, promjena u vrtiću ili sportskim sekcijama. Može se pojaviti novi hobi, kreativni hobi. Možda romansa, sastanak i nova ljubav. Može nastati ljubavni trougao, ali tajne će se brzo otkriti.

Vodolija

Pojaviće se pitanja vezana za mjesto stanovanja, roditelje, dom i osjećaj sigurnosti. Možete odlučiti da se preselite, promijenite mjesto stanovanja ili sklopite posao sa nekretninama. Bavićete se porodičnim pitanjima. Može doći do okupljanja porodice i promjene mesta stanovanja. Moguće su uspješne akcije kada je riječ o neketninama.

Ribe

Za Ribe će biti tema o kontaktima, komunikaciji, stranim jezicima i puno novih informacija. Možete kupiti automobil ili dobiti vozačku dozvolu. Događaji u životima članova porodice mogu zahtijevati vašu pažnju. Možda će biti selidbe ili samo mnogo putovanja. Počećete da pravite nova dokumenta i pohađate kurseve, kao što su strani jezici.

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


POVEZANI ČLANCI

Pun Mjesec u Vagi od 16. aprila donosi promjene znakovima, evo i koje!

Kako pomoći depresivnoj osobi?

UŽIVO: U Kijevu ponovo eksplozije, ruski konvoj dug 27 km ide ka gradu

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

Knežević uhapšen nakon što je odbacio pištolj tokom policijske racije

Devet pripadnika OKG osumnjičeno za planiranje teškog krivičnog djela: Uhapšene četiri osobe, oduzeto 14 komada oružja i 30.000 eura

GRECO: Posebne provjere za savjetnike premijera, isključiti imunitet za sve oblike korupcije

Akcija policije i SDT-a: Pretresi u Kotoru, više osoba uhapšeno