Izvor: Nova.rs

KONSTRAKTA O NASTUPU: Kupila jeftin sapun od 40 dinara pa uništila ruke

Ana Đurić Konstrakta, ovogodišnja predstavnica Srbije na Evroviziji, govorila je o emocijama koje osjeća pred takmičenje u Torinu, ali i o tome kako su zapravo tekle pripreme za nacionalni izbor za evrovizijskog predstavnika.
KONSTRAKTA O NASTUPU: Kupila jeftin sapun od 40 dinara pa uništila ruke

“Kod mene u podrumu, kod mene u studiju, pa se nabij između 4 stolice. Tu smo smišljali i spremali nastup”, rekla je ona o svom ekscentričnom pojavljivanju na RTS-u, gostujući u jutarnjem programu televizije “Prva”.

“Za prvu probu sam kupila sapun od 40 dinara, nisam dovoljno uložila, i ruke su mi se uništile pa sam tri dana mazala kremu”, dodala je ona.

Rekla je i da su joj osjećanja pomiješana.

“Što se tiče osjećanja, smenjuju se strah, panika, sreća. To je strah od nečeg novog, mislim da ga svi imamo, kad je u pitanju nešto u čemu nisi izverziran, ne znaš kako ćeš da se snađeš. Ali dobro, sve je savladivo”, izjavila je Konstrakta u pomenutoj emisiji.

Ona je zatim govorila o tome kako je nastala pobjednička pjesma “In corpore sano”, čiji je sama autor.

“Nastala je dok sam imala tonu slobodnog vremena i šetala sa psom. Ja pjesme pišem danima i čistim ih da budu izuzetno jednostavne, da nisu poetične, ali da su sadržajne. Izbjegavam tumačenje pjesme, bogatstvo te pjesme je to što je slojevita, svako može da tumači na svoj način. Neke poruke koje su jasne su isplivale, okvir cijele pesme je odnos prema zdravlju”, ispričala je ona.

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


POVEZANI ČLANCI

MIRJANA KARANOVIĆ ZA STANDARD: Ne bih trošila energiju i ovo malo života što mi je preostalo na politiku

Jesi li čovjek ili pogan, nema druge vjere

“Počeo sam da kockam sa 14 godina, sa 15 da kradem, robijao… žudnja mi je maglila razum: Zavisnik od kockanja za Standard priča koliko je težak put izliječenja

Zoronjić za Standard: Studentsku ljubav krunisala brakom, suprug je pjesmom branio od hajke “plemenske zajednice”, o djeci, djetinjstvu u Plavu…

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

Živković za Standard: Podržaćemo Vladu samo ako ispunjava četiri uslova koja smo jasno naveli

Snimak u kojem se ljudi odbijaju rukovati s Putinom postao hit na internetu

Hamid Adžiahmetović uhapšen u Podgorici, maskiran nosio bombu

Lekić: Ako pristanemo na ucjene proruskog SNP-a, pomjerili smo pameću