test

Pogledajte trejler za dugoočekivani nastavak filma Džoker

Standard

10/04/2024

11:47

Objavljen je prvi trejler za nastavak filma ''Džoker'' u kom se Hoakinu Finiksu u naslovnoj ulozi, pridružuje i Lejdi Gaga kao Harli Kvin.Tizer trejler za „Joker: Folie à Deux“ počinje tako što vidimo Finiksovog Artura Fleka, poznatog pod nadimkom „Džoker“, zatvorenog u ozloglašenoj psihijatrijskoj bolnici Arkam. Dok sa lisicama hoda kroz hodnik, pažnju mu privlači Harli Kvin koja vježba sa bolničkim horom u jednoj od soba.

„Ja sam niko. Nisam uradila ništa sa svojim životom kao što si uradio ti“, vidi se kako kasnije u trejleru, Harli Kvin govori Džokeru.

Trejler se nastavlja sekvencama zaljubljenog para kako šeta ulicom, izbjegava eksplozije, ljubi se i bježi od mafije, uz pratnju legendarne ljubavne pjesme Berta Bakareka „What The World Needs Now“.

„Reći ću vam šta se promijenilo. Nisam više sam“, izgovara Džoker ljekaru pred kraj trejlera.

U DC stripovima, Džoker i Harli Kvin su često prikazani ljubavni par, a Kvin je predstavljena kao njegova terapeutkinja u Arkamu.

U filmu „Joker: Folie à Deux“ glume i Brendan Glison, Ketrin Kiner i Zazi Bic kao Flekova komšinica Sofi.

Prvi Filipsov film o „Džokeru“ zaradio je milijardu dolara i osvojio je dva Oskara 2020. godine, uključujući i nagradu za Finiksa kao najboljeg glumca.

Izvor (naslovna fotografija):

Warner Bros

Ostavite komentar

Komentari (0)