test

Retrogradna Venera u lavu donosi udar nevjerovatnih emocija

Standard

19/06/2023

10:20

Astrološki gledno, čim je neka planeta retrogradna, to znači da nas očekuje neki povratak na staro.

Venera je planeta koja simbolizuje ljubav, romantične odnose, ljepotu, umjetnost, estetiku i vrijednosti.

Kao planeta ljubavi, Venera utiče na našu sposobnost voljenja i našu privlačnost. U znaku Lava, Venera dodaje specifične karakteristike ovim aspektima našeg života.

Kada je Venera u Lavu, ljubav i romantični odnosi postaju snažno izraženi. Osobe s ovom pozicijom Venere često su strastvene, šarmantne i kreativne u svom pristupu ljubavi. One uživaju u pažnji i pohvalama.

Venera u Lavu krenuće retrogradno 23. jula i donijeti mogućnost povratak starih ljubavi i obnavljanje romansi.

Kao i u slučaju retrogradnog Merkura, ova pozicija Venere nije povoljna za nove emotivne početke, a povratak na staro može na poslijetku da se ispostavi kao greška.

Retrogradna Venera doneće povratak starih ljubavi za znakove među kojima su Lavovi, Strijelčevi i Ovnovi. Svi horoskopski znakovi će biti pod uticajem ovog aspekta, ali će navedena tri posebno da se izdvoje.

Venera će biti retrogradna od 23. jula do 4. septembra.

Ovan

Venera će biti retrogradna u vašem petom polju, tako da ćete obnoviti kontakt sa bivšim partnerom. Neko sa kim ste ranije nešto emotivno imali poželjeće da se vrati u vaš život. Obnavljanje stare romanse pod aspektom retrogradne Venere na kraju može da se ispostavi kao greška, jer će se vaša osjećanja od oktobra drastično promijeniti. Ovo je ujedno nepovoljan period za početak bilo kakvih novih emotivnih odnosa.

Strijelac

Retrogradna Venera u Lavu donosi vam pojavljivanje osobe koja se trenutno nalazi u drugom gradu. To je neko sa kim niste bili u kontaktu, možda čak godinama. Ta osoba može da bude čak i druge nacionalnosti ili vjere. U svakom slučaju očekujte pojavljivanje stare ljubavi.

Lav

Vi ćete od svih znakova najviše biti pogođeni uticajem retrogradne Venere jer se nalazi u vašem znaku.

Pred vama je uzbudljivo ljeto u kojem ćete pored novih poznanstva imati i nalet osoba iz prošlosti. Imaćete mogućnost od 23. jula da se pomirite sa nekim iz prošlosti i poravnate račune, ali isto tako možete da napravite grešku tokom ljeta jer ćete se vratiti unazad u emotvnom smislu.

Znakovi među kojima su Bik, Škorpija i Vodolija će biti pod nepovoljnim uticajem retrogradne Venere, pa će intenzivno razmišljati o staroj ljubavi.

Izvor (naslovna fotografija):

Shutterstock

Ostavite komentar

Komentari (0)