Šta je bolje dosadan ili nikakav seks?

Trejsi Koh je sveprisutni 'guru' seksa u medijima, a najviše voli da dijeli savjete u vezi raznih problema sa seksom. Tako se i ovog puta poduhvatila razrješavanja dilema u braku na svoj karakteristično neuvijen i direktan način.
Šta je bolje dosadan ili nikakav seks?

Recimo, kad ste umorni, treba li da se odlučite za seks ili za odmor? Trejsi kaže da odmor birate jedino u situacijama kad ste tako iscrpljeni da ne možete ni da se pomaknete, u svim ostalim slučajevima, seks je rješenje za osvježenje.

Naime, orgazmom ćete smanjiti stres i bolje ćete zaspati.

Ljuti ste na partnera? Treba li da padne seks pomirenja? Naravno, odgovor je da, jer u nekim slučajevima ljutnja služi i kao afrodizijak, tako da ste u teoriji oboje zapravo spremni za seks. Uz to, nakon dobrog seksa svi će problemi izgledati puno manji i ne tako ozbiljni kao što su izgledali prije, prenosi metro-portal.hr

Šta kad vas partner zanemaruje? Smijete li potražiti utjehu sa strane? Trejsi ovdje prvo predlaže otvoren razgovor s partnerom, nakon kojeg ćete odlučiti hoćete li ostati nezadovoljeni u vezi, potražiti nešto sa strane ili se rastati od partnera.

Kakav je seks dovoljno dobar? Trejsi kaže da je bolji i nikakav od dosadnog, ako to vrijeme kad apstinirate korisno utrošite za nešto pametno. Recimo, dogovorite se da neko vrijeme nećete imati seks, pa će vam nakon apstinencije biti puno privlačniji i zabavniji, a možda i postane bolji.

×

Preuzmite našu aplikaciju


1 komentara


Eagles

O tome je lijepo i pricati, a kamo li raditi; nema loseg…
Ima ona staroCrnogorska :
Radio to il ne redio …… Vrijeme prolazi!

Odgovori

POVEZANI ČLANCI

Majka šestoro djece rodila sina svom bratu i njegovom partneru

Šta se krije iza “vrućih snova”

Omiljena poza otkriva sve o vašoj vezi – spremite se za surovu istinu…

Brajović: Mi smo spašavali živote; Krivokapić: Vi ste gledali gdje će ko koga da smjesti, ne u bolničke krevete, već na pozicije

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

Milo Šćekić kod Hadžifejzovića: Policajac zatekao novinara pitanjem da li zna šta etimološki znači Ramazan (VIDEO)

Đukanović na samitu Brdo – Brioni (FOTO)

Mićunović ostaje u pritvoru do 72 sata(FOTO)

Zbog spornog ugovora Uprava za inspekcijske poslove može ostati bez 40 vozila