test

Na Cetinju otvoren proljećni bazar „Maj u hiljadu boja“

Standard

18/05/2024

09:44

Spektakularnim koncertima Vlatka Stefanovskog i Damira Urbana na Cetinju je sinoć otvoren proljećni bazar ,,Maj u hiljadu boja''.Pod vedrim nebom Prijestonice, ljubitelji gastronomije i dobre muzike uživali su u prvoj večeri bazara.

“Manifestacija se nastavlja danas od 11 sati dnevnom žurkom, dok će večeras u 19 sati nastupiti Duo Sanja i Mija sa prijateljima (Bokeljski zvuci), a od 21 sat cetinjska grupa Perper. I u nedjelju, 19. maja publika na Cetinju uživaće u dnevnoj žurci, dok će u večernjim satima nastupiti Adi Šoše i Al music band”, saopšteno je iz Prijestonice.

Noć uoči Dana nezavisnosti, publika na Cetinju će uživati uz zvuke crnogorske muzike koju će izvoditi Darko Martinović, Žuti Serhatlić, Zdravko Đuranović i Luka Radović.

“Centralni događaj biće održan 21. maja kada će na Dvorskom trgu nastupiti Jadranka Barjaktarović i jedna od najpopularnijih muzičkih zvijezda u regionu Severina Vučković”, navodi se u saopštenju.

U znaku dječijih aktivnosti, folklora, horova i plesnih grupa biće 22. maj.

Građani i posjetioci Prijestonice će imati priliku da uživaju u raznovrsnom muzičkom, kulturnom i zabavnom programu, kao i u bogatom gastronomskom sadržaju.

“Cilj nam je da privučemo što više posjetilaca, a Cetinje postane centar pozitivnih dešavanja u Crnoj Gori i prepoznatljiva praznična destinacija u regionu”, saopšteno je iz Prijestonice.

Organizatori manifestacije su Prijestonica Cetinje, lokalna Turistička organizacija i Centar za kulturu Prijestonice Cetinje.

Izvor (naslovna fotografija):

Prijestonica Cetinje

Ostavite komentar

Komentari (0)