Spajić: Viševjekovni kontinuitet Kotora čini ga ponosom Crne Gore

Viševjekovni kontinuitet Kotora čini ga ponosom Crne Gore, simbolom slobodarskih stremljenja i kosmopolitizma, prirodnom i kulturno - istorijskom vrijednošću od svjetskog značaja, kazao je premjer Milojko Spajić.
Spajić: Viševjekovni kontinuitet Kotora čini ga ponosom Crne Gore

Milojko Spajić; Foto: Standard

Spajić je, kako je saopšteno iz njegovog kabineta, čestitao Dan opštine Kotor građankama i građanima tog grada, predsjedniku Opštine Vladimiru Jokiću i predsjednici Skupštine opštine Maji Mršulji.

”Važnost znamenitosti grada, koja je prije skoro četiri i po decenije potvrđena od strane najrelevantnije globalne institucije, UNESCO-a, doprinosi jačanju samosvijesti i odgovornosti pred bogatim nasljeđem koje smo dužni da u amanet ostavimo nadolazecim generacijama”, naglasio je Spajić.

On je izrazio uvjerenje da će ovogodišnji “respektabilni” rezultati turističkih i lučkih poslenika Kotora svake naredne godine biti prevazilaženi savjesnim, zajedničkim ciljano starteškim djelovanjem, izgradnjom i proširenjem infrastrukturnih mreža i objekata i dosljednim sprovođenjem evropskih politika i standarda

×

PROČITAJTE I...

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

Živković: Ispunjeni svi uslovi kontrole, učestvovaćemo u popisu, Abazovićeva Vla...

Cetinjanin sletio sa puta u provaliju, prošao sa lakšim povredama

Knežević pita SDT: Zašto nisam saslušan u izviđaju o državnom udaru?

Nikolić: Svako ko zagovara pojedinačni bojkot popisa radi tačno ono što priželjk...