test

VIDEO: Pogledajte kako su specijalci bacali na pod goste i osoblje hotela Podgorica

Standard

21/07/2023

15:04

Pripadnici Protiv-teroristička jedinica policije tokom današnje racije u Hotelu 'Podgorica' tretirali su goste i zaposlene kao teške kriminalce, grurali ih, obarali na zemlju i grubo pretresali što se jasno vidi na snimku koji je dostavljen Portalu Standard.

Grupa naoružanih i maskiranih pripadnika PTJ, upala je oko 12.30 časova u prostorije Hotela Podgorica. Od trenutka kada su ušli u hotel počeli su maltretiraju goste, bacaju ih sa stolica i naređuju da legnu na pod kao da su kriminalci u pitanju. Kada ih je direktor hotela Bojan Madžgalj upitao o čemu se radi i njega u grubo odgurnuli i bacili na pod.

Na snimku se vidi i trenutak kada jedan od pripadnika PTJ gura Madžgalja ka prozoru hotela. Potom se, u trenutku kada pripadnici PTJ odlaze iz te prostorije, policajac ponovo vraća do druge osobe i svađa se sa njom. 

Madžgalj objašnjava da su pretresali prostorije u kojima rade zaposleni ali da nigdje drugo nijesu išli.

Madžgalj je kazao da dvije godine trpe “medijski linč”.

“Gosti bježe iz našeg hotela. Juče je lažna dojava o bombi bila kreirana od strane bivšeg premijera Abazovića i Adžica jer je to bio jedini način da dođu kod nas i provjere šta se dešava u našem hotelu i soliteru pored. Kod nas su radili već par pretresa, sama politika ne dozvoljava ulazak službenih lica u sobe gdje su gosti. Juče su kreirali lažnu dojavu. Kriminalistička policija je u stopu pratila antidiverzante, što ne bi smjelo kada je u pitanju dojava o bombi. Pregledali su svaku torbu i novčanik. Juče su otišli odavde vidno iznervirani i danas su napravili raciju. Ponašali su se bezobrazno, bacili su nas na pod, galamili su. Želio bih da skrenem pažnju na njihovo ponašanje, a mi ćemo se dalje s njima boriti na sudu”, rekao je Madžgalj novinarima.

Policija je juče prilikom pregleda zgrade kod hotela Podgorica pronašla i oduzela startni pištolj sa 50 komada municije, bejzbol palicu, pancir, dvije ručne fleš granate, četiri ogledala za pregled donjeg dijela vozila, 21 zaštitnu gas masku, 57 pirotehničkih sredstava, tri komada pirotehničkih sredstava topovski udar, 350 majica i 430 zaštitnih pamučnih maski za lice.

Ostavite komentar

Komentari (0)