NEMA PREDMETA protiv Kovačevića, Bulajića i Đukanovića: Tužilaštvo tražilo spise od CB Nikšić u vezi kršenja mjera na proslavi

Novi predsjednik Opštine Nikšić Marko Kovačević, predsjednik Odbora direktora EPCG Milutin Đukanović i potpredsjednik Skupštine Crne Gore Strahinja Bulajić, te veliki broj prisutnih, brutalno su kršili epidemiološke mjere na proslavi koju su u Nikšiću organizovali povodom obilježavanja Sv. Vasilija Ostroškog. Osnovno državno tužilaštvo u Nikšiću je od Centra bezbjednosti Nikšić zatražilo da dostavi spise predmeta vezano za ovaj događaj, kako bi eventualno preduzelo mjere iz svoje nadležnosti, kazao je Standardu rukovodilac ODT Nikšić Željko Pejović.
NEMA PREDMETA protiv Kovačevića, Bulajića i Đukanovića: Tužilaštvo tražilo spise od CB Nikšić u vezi kršenja mjera na proslavi

”Kod Osnovnog državnog tužilaštva u Nikšiću nije formiran predmet povodom proslave Svetog Vasilija Ostroškog u ugositeljskom objektu,  u vezi sa čim je javnosti prikazivanjem video snimka na društvenim mrežama prezentovan odnosni događaj , pa kako o predmetnom događaju ovo tužilaštvo nije obaviješteno od strane nadležnog organa Ministarstva unutrašnjih poslova Crne Gore, to je s toga danom prosljeđivanja predmetog mejla zatraženo od  UP – CB Nikšić da dostavi spise predmeta koji  su tim povodom formirani, a sve kako bi ovo tužilaštvo eventualno preduzelo mjere i radnje iz svoje nadležnosti”, navodi se u odgovoru ODT za Standard.

Shodno epidemiološkim mjerama koje je propisalo Ministarstvo zdravlja, a koje su kršili funkcioneri i veliki broj prisutnih na proslavi, portal Standard pitanja je uputio i Upravi policije, kao i Ministarstvu zdravlja, ali odgovore nismo dobili do objavljivanja teksta.

Naime, na video snimcima sa društvenih mreža jasno se vidi ogromna gužva u restoranu, bez distance i dovoljne odvojenosti stolova, za istim sjedi i po 20 osoba. Prisutni plešu, a među njima su predsjednik Opštine Nikšić Marko Kovačević, predsjednik Odbora direktora EPCG Milutin Đukanović i potpredsjednik Skupštine Crne Gore Strahinja Bulajić.

FUNKCIONERI BRUTALNO KRŠILI MJERE: Na proslavi Kovačević, Bulajić, Đukanović… (VIDEO)

A.T.

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


POVEZANI ČLANCI

Dr Mugoša ministarki zdravlja: Prijeti blokada rada Ljekarske komore, očekujte brojne sudske postupke

(UŽIVO) Izbrojani svi glasovi: Evropski tim za Nikšić ima 18 mandata, Za budućnost Nikšića 11, a Demokrate 10 mandata

“Neće slobodarski Nikšić nikad biti dio srpskog svijeta”

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

Demokrate poručuju URI: U ovom skandaloznom video zapisu se jasno čuje i vidi kako ste obmanuli ljude

Stanovi skuplji od 10 do 20 odsto, očekuje se umjereni rast

Ovo je vježba zbog koje sa 51. GODINU Melanija Tramp ima savršenu figuru!

SD: Nadležni da preispitaju da li su se stekli uslovi za gubitak crnogorskog državljanstva u slučaju Vesne Bratić