Sa Vukčevićem privedeni Budimir Mugoša i Milan Adžić

Bivši direktor IRF-a Zoran Vukčević priveden je danas zbog sumnje da je zloupotrijebio službeni položaj, a u vezi sa trošenjem novca od kredita iz Abu Dabi fonda. Kako Standard saznaje, privedeni su još i nekadašnji ministar poljoprivrede i funkcioner SDP-a Budimir Mugoša i ovlašćeni procjenjivač Milan Adžić.
Sa Vukčevićem privedeni Budimir Mugoša i Milan Adžić

Potpredsjednik Vlade Dritan Abazović obavijestio je javnost putem svog Tviter naloga o tome da su krenula hapšenja više lica u sklopu afere Abu Dabi fond, u kojoj je budžet oštećen za više desetina miliona eura. Kako je saopštio, među uhapšenima je i bivši direktor IRF, Zoran Vukčević.

Prema informacijama Standarda, među uhapšenima su i funkcioner SDP-a Budimir Mugoša, nekadašnji ministar poljoprivrede u Vladi Crne Gore, te građevinski inženjer Milan Adžić iz Instituta ovlašćenjih procjenjivača Crne Gore – IOPCG.

Standard saznaje da je u toku saslušanje uhapšenih u SDT-u.

Kako saznajemo, takođe bivši ministar poljoprivrede Petar Ivanović nije priveden, već se odazvao pozivu SDT-a da da izjavu u vezi sa ovim slučajem.

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

Kaluđerović dao izjavu u Tužilaštvu: Danas izjavio saučešće porodicama žrtava Vuka Borilovića

Radunović: Oslobodite čovjeka koji je zaustavio krvavi pir, molim vas

Potresne riječi Miloša Martinovića kojima se oprostio od svoje porodice: Moji anđeli, dolazim brzo kod vas, čekajte me i volim vas

Bratstvo Borilović duboko žali zbog bezumnog akta