STANDARD SAZNAJE: Identifikovana sva četiri napadača koja su brutalno pretukli mladića u Bloku 9

Podgorička policija uspjela je da identifikuje četiri napadača koji su juče oko 19 časova pretukli mladića u naselju Bloku 9, kod restorana Sicilija, saznaje Standard.
STANDARD SAZNAJE: Identifikovana sva četiri napadača koja su brutalno pretukli mladića u Bloku 9

Ilustracija

Kako nezvanično saznajemo od njih su prikupljene izjave i sa svim je upoznat nadležni tužilac, u saradnji sa kojim se preduzimaju dalje mjere prema ovim osobama.

Podsjećamo mlađi muškarac pretučen je sinoć oko 19 časova u ulici Đoka Miraševića u Podgorici. Prema navodima očevidaca pet muškaraca izašlo je iz automobila marke “mercedes” i mučki napalo mladića koji je krenuo u obližnji lokal. Nakon što su nekoliko minuta udarali pesnicama i šutirali ostavili su ga da leži na ulici. Užurbano su ušli u automobil i pobjegli sa lica mjesta, ali je neko od građana, koji su prisutvovali ovom incidentu, uspio da zapiše registarske oznake vozila. Upravo na osnovu registarcije je indetifikovan jedan od napadača.

Mladić je transportovan u Urgenti centar gdje mu je ukazana pomoć. Iz policije ističu da se radi o lakšim tjelelesnim povredama. Od oštećenog se, kako navode, prikupljaju obavještenja na zapisnik u službenim prostorijama.

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


POVEZANI ČLANCI

STANDARD SAZNAJE: Policija identifikovala jednog, od petorice napadača koji su brutalno pretukli mladića u Bloku 9

Glavni grad više od 80% osvijetljen LED rasvjetom

POD SVJETLIMA PODGORICE: Grad 80 odsto osvijetljen savremenom LED rasvjetom, Komunalne usluge fokus stavljaju na ruralna područja

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

POGLEDAJTE imovinske kartone predsjedničkih kandidata: Milatović rentira stanove, Bečić kupuje na rate…

U Beogradu danas o izručenju Svetozara Marovića

Mladić iz spota Andrije Mandića: Fotografija nastala 2019. kada smo radili na imanju Mandićevog brata, nije mi tražena dozvola za njeno korišćenje

Hapšenje u Danilovgradu: U autu mu pronašli pištolj sa municijom