Izvor: Kurir.rs

Svjedok-saradnik i LJUTI NEPRIJATELJ Darka Šarića dao čitulju za Ranka Eskobara!

Svjedok saradnik Nebojša Joksović Joksa (53) oprostio se čituljom od Ranka Radoševića, Ranka Eskobara (54), koji je ubijen 9. marta u Rušnju.
Svjedok-saradnik i LJUTI NEPRIJATELJ Darka Šarića dao čitulju za Ranka Eskobara!

foto Kurir

Joksović je, podsjetimo, svjedok u postupku protiv Darka Šarića, koji se godinama vodi zbog međunarodnog šverca kokaina i “pranja” 22 miliona eura. Nekada blizak Šarićev prijatelj, Joksović se prije desedak godina okrenuo protiv njega i postao ljuti neprijatelj.

“Otiloviću Brate, kako si me zvao, a mi iz mog sela prepoznajemo ko je Brat. Ti si to i bio. Počivaj u miru, Brate, čekaju te Milka i Nada. Nebojša Joksović sa porodicom”, napisao je u čitulji u jednom dnevnom listu Nebojša Joksović.

Ranko Radošević Eskobar, čitulja za Eskobara
foto: Printscreen

Radošević je rodom iz Nikšića, a Joksović iz Pljevalja.

Joksović, nekadašnji prijatelj iz djetinjstva Darka Šarića, okrenuo mu je leđa nakon hapšenja u akciji “Balkanksi ratnik” 2009. godine. Svjedočio je protiv njega na suđenju, a za njegovu bezbjednost je zadužena Jedinica za zaštitu svjedoka MUP Srbije.

Rušanj, Ubistvo, Ranko Radošević Eskobar, Ranko Radošević
foto: Nenad Kostić, Privatna Arhiva

Šarić je prošle godine optužen da je planirao da ubije Joksovića 2020. godine na Drinskoj regati, ali da mu je akcija propala pošto manifestacija nije održana zbog korone.

Darko Šarić
foto: Ana Paunković, Nemanja Nikolić

Podsjetimo, Darko Šarić je prije nekoliko godina, na jednom od suđenja, obraćajući se svjedoku-saradniku Nebojši Joksoviću, od sudije tražio da zagrli svog dojučerašnjeg saradnika, koga je potom ispitivao. Ubrzo je svjedoka-saradnika optužio da mu je “sve to namjestio kako bi zaštitio Ranka Eskobara iz Nikšića”.

×

PROČITAJTE I...

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

STANDARD SAZNAJE: Saša Agović pušten da se sa slobode brani optužbi da je zlosta...

Jednoj od najvećih zgrada u Podgorici vraćen autentičan izgled

Opasna nacionalna segregacija

Jokić: Apel na tužilaštvo da reaguje i u najkraćem roku ispita navode o nasilju ...