test

Standard i Cineplexx poklanjaju karte najbržim čitaocima

Standard

10/03/2022

09:00

Dva najbrža čitaoca Standarda koja danas u 12 časova pošalju mejl na adresu: [email protected], sa ličnim podacima i brojem telefona, Cineplexx će nagraditi sa po dvije karte za film po izboru.

Od danas na repertoaru bioskopa Cineplexx Delta City naći će se novi filmovi, i to “Bilo jednom u Srbiji”, “Mračna kći”, “Sirano”, “Strah iz dubina” i “Pocrvenjela panda”.

BILO JEDNOM U SRBIJI – Tokom i poslije Prvog svjetskog rata, dva mladića i dvije djevojke iz Leskovca: Cone i Dine, i Zorka i Ružica imali su različite sudbine. Dineta su saveznici odveli do Pariza, gdje je naučio sve o ljepotama života i svijetlima metropole. Cone je, posle ranjavanja i amnezije, završio u Mančesteru, tadašnjoj prijestonici industrijskog razvoja, gdje je naučio kako se samo kroz crni fabrički dim i težak rad stiže do uspjeha.
Opijeni pobjedom u ratu i nepovratno inficirani “duhom slobode i napretka” koji su osjetili u velikom svijetu, dva mladića vraćaju se u svoj oronuli Leskovac.

MRAČNA KĆI – Sama na odmoru na moru, Leda postaje zaokupljena mladom majkom i ćerkom dok ih posmatra na plaži. Uznemirena njihovim skladnim odnosom, ona je preplavljena sopstvenim sjećanjima na teror, konfuziju i intenzitet ranog majčinstva. Jedan čin šokira Ledu i uvodi je u čudan i zlokoban svijet njenog uma, gdje je primorana da se suoči sa nekonvencionalnim izborima koje je donijela kao mlada majka i njihovim posljedicama.

SIRANO – Čovjek ispred svog vremena, Sirano de Beržerak (Piter Dinklidž) zasljepljuje istovremeno žestokom igrom riječi i sjajnim mačevanjem u dvoboju. Ali, ubijeđen da ga njegov izgled čini nedostojnim ljubavi prema odanoj prijateljici, sjajnoj Roksani (Hejli Benet), Sirano tek treba da joj otkrije svoja osjećanja. Ali, Roksana se zaljubljuje na prvi pogled u Kristijana (Kelvin Harison Džunior).

STRAH IZ DUBINA – Par na romantičnom putovanju u Vijetnamu nađe se u nevolji, kada tropska oluja uništi njihovu vilu na vodi. Da bi preživjeli, prinuđeni su da se bore, dok velika bijela ajkula kruži u dubini.

Povezani članci

POCRVENJELA PANDA – Mej Li je samouvjerena, šašava trinaestogodišnjakinja rastrzana između toga da ostane poslušna ćerka svoje majke i haosa adolescencije. Jedne noći Mej prolazi kroz čudnu transformaciju, magično se budi pretvorena u džinovsku crvenu pandu.

BTS DOZVOLA ZA PLES NA SCENI SEUL – UŽIVO PRENOS

Korejska pop senzacija BTS stiže na veliko platno bioskopa Cineplexx Delta City i to sa koncertom DOZVOLA ZA PLES NA SCENI – SEUL koji će biti prenošen uživo u subotu, 12. marta, i to u dva termina: u 9:45 sati i u 13:45 sati. Ulaznice su u prodaji!

METROPOLITEN SEZONA 2021/22

OPERA ARIJANDA NA NAKSOSU – Direktan prenos remek-djela Riharda Štrausa, opere “Arijanda na Naksosu”, uživo iz Metropolitena zakazan je za subotu, 12. marta sa početkom u 19 časova. Talentovani sopran Lisa Davidsen prvi put nastupa uživo na sceni Metropoliten opere u visokoj rezoluciji u jednoj od svojih prepoznatljivih uloga grčke heroine u mitološkom remek-djelu Štrausa.

PORODIČNI DAN – POCRVENJELA PANDA

Novi animirani hit “Pocrvenjela panda”, koji će djeca prosto obožavati, očekuje u subotu, 12. marta, sve mališane na velikom platnu bioskopa Cineplexx. Pored zabave na velikom platnu, djeca se mogu zabaviti i u kreativnoj radionici, tematski povezanoj sa filmom, u periodu od 12 do 17 časova, a uz svaku kupljenu ulaznicu očekuje ih poklon Mali Politikin zabavnik. M.R.

Ostavite komentar

Komentari (0)