test

Demokrate predale listu za izbore u Budvi

Standard

27/04/2024

18:49

Demokratska Crna Gora je sinoć u Budvi predala Opštinskoj izbornoj komisiji izbornu listu 'Ojačaj, Obnovi, Oživi- BUDVA ODLUČUJE!' na čelu sa nosiocem Đorđem Zenovićem i Draganom Kažanegra Stanišić. 

Listu, kako navode u saopštenju, čine prepoznate Budvanke i Budvani koji su svoj život i rad posvetili razvoju svoje lokalne uprave, a da je to prepoznato od građanki i građana govore i brojni potpisi podrške ovoj pobjedničkoj listi, koji su predati Opštinskoj izbornoj komisiji! 

Zenović je rekao da zvanično počinje kampanja koja će trajati mjesec. On je ocijenio da njihovu listu smatra pobjedničkom.

“Već smo obavili na desetine razgovora sa našim sugrađankama i sugrađanima, njihova reakcija je odlična i neupitno ukazuje na sjajan izborni rezultat koji će nadmašiti sve prethodne. Naš slogan je “Budva odlučuje” da bi time poslali poruku da se prethodnih godina o Budvi nije odlučivalo u Budvi i to njeni građani odlično znaju”, kazao je Zenović.

Dodao je da će tu praksu promijeniti, i da će se o Budvi odlučivati isključivo u Budvi i od  ljudi koji najbolje znaju probleme grada, te da se prethodna uprava urušila kao kula od karata upravo jer su, prema njegovim riječima, dozvolili da o interesima Budve odlučuju neformalni i formalni centri moći u Crnoj Gori i regionu.

“Vodićemo isključivo pozitivnu kampanju, predstavljaćemo naše ideje i viziju razvoja grada, ali i naše ljude koji će biti stožer nove vlasti, koja će konačno biti stabilna četiri  godine, nakon čega ćemo se moći pohvaliti sa renesansom koju smo Budvi donijeli”, poručio je Zenović.

U Budvi, kako je dodao, jedino Demokrate nemaju funkcionere pod istragom Specijalnog državnog tužilaštva.

“I upravo zato građanima sa ponosom možemo poslati poruku da ćemo svu našu energiju, integritet i znanje ugraditi u javni interes i napredak našeg grada”, zaključio je Zenović.

Izvor (naslovna fotografija):

Demokrate

Ostavite komentar

Komentari (0)