test

Dogovora još nema; Ljiljanić: Neka iz PES dođe neko ko može da odlučuje, pa makar to bio i premijer

Standard

12/06/2024

20:29

Novi sastanak povodom rješavanja krize unutar većine u Glavnom gradu večeras je završen, a ovog puta pregovarali su predstavnici Evrope sad i njihovi dojučerašnji politički saborci iz Pokreta za Podgoricu.



Sastanak je počeo oko 17:30, a za sada dogovora nema, pa će pregovori biti nastavljeni sjutra.

Povezani Članci

Nađa Ljiljanić iz Pokreta za Podgoricu kazala je kako “predstavnici PES-a nisu mogli da donesu odluku za neka pitanja koja su imali da dogovaraju”.

“Na sastanku ništa konkretno nije dogovoreno, mi smo na sastanku parlamentarne većine tražili da se pojave ljudi koji mogu da odlučuju. Poštujući bivše kolege, oni su rekli da oni to ne mogu, nego da moraju da razgovaraju sa ostalim organima partije. Mi smo uputili poziv bilo kojoj osobi koja može da odlučuje u partiji, pa makar to bio premijer. Nadam se da će ozbiljno shvatiti situaciju jer od našeg dogovora zavisi život građana. Mi ne želimo da srušimo vlast u Podgorici, ali ni da ostanemo u vlasti ako to nije za dobrobit građana”, istakla je ona, a prenosi Dan.

U današnjim pregovorima učestvovali su Boris Pejović, Tihomir Dragaš i Vasilie Čarapić sa jedne strane, te Nađa Ljiljanić, Balša Špadijer i Miloš Krstović sa druge.

Ostavite komentar

Komentari (0)