test

DPS Gusinje: Bošnjačka stranka se bavi podmetanjima preko tuđeg profila, umjesto da rješava nagomilane probleme u gradu

Standard

07/09/2024

12:35

Svima u našem gradu dobro poznata činjenica je da predstavnici Bošnjačke stranke (BS) nemaju smjelosti da stanu iza svog imena i prezimena i saopšte šta im konkretno smeta kod članova DPS Gusinje ili Demokratske partije socijalista uopšte. Očigledno predstavnicima BS nedostaje hrabrosti da sami objave bilo kakvo zvanično saopštenje, a umjesto toga koriste profil čovjeka koji je svima u Gusinju i dijaspori dobro poznat – Ruždije Radončića, ocijenili su iz DPS-a Gusinje.



Ističu da je jasno je da Ruždija Radončić služi kao sredstvo Bošnjačke stranke za obmanu javnosti, jer, kako kažu ,,svi u Gusinju znaju ko stvarno stoji iza tog profila i ko piše saopštenja koja Ruždija navodno objavljuje u svoje ime”.

,,Pitamo se: je li Ruždija Radončić konj za mrtvu trku Bošnjačke stranke? Nažalost, ovo je pokušaj BS da prikrije svoje protivzakonite aktivnosti, uključujući zapošljavanja uoči izbora, gdje se jednim zaposlenjem pokušava pridobiti podrška cijele porodice, iako su svjesni da krše zakon”, dodaju oni.

Takođe, ističu da je očigledno da su predstavnici BS spremni ići veoma daleko, pa čak i ,,narušavati međuljudske odnose u Gusinju, miješajući se u privatne porodične odnose građana.”

,,Građani Gusinja jasno znaju da je sve što je ova vlast postigla zapravo završavanje projekata koje je započela prethodna vlast, dok se sadašnji funkcioneri kite tuđim perjem. Podsjećamo da su predstavnici BS obećali na televiziji da će, između ostalog, otvaranje gradskog Trga biti u junu, a radovi se i dalje izvode. Umjesto da optužuju druge i skreću pažnju sa svojih grešaka, predlažemo im da se posvete rješavanju nagomilanih problema u Gusinju. Jedan od najvećih problema u Gusinju je redovno i stabilno vodosnabdijevanje koje ne znaju da riješe već 3 mjeseca. Umjesto da rade u interesu građana, aktuelna vlast građane i dijasporu je “nagradila” restrikcijama i to 2 puta dnevno. Dok građanima dijele ugovore o djelu od tri do dvanaest mjeseci, svojim članovima, prijateljima i porodicama obezbjeđuju ugovore o radu i sigurne pozicije. Gusinje je postalo sigurni Zavod za zapošljavanje samo onih koji pripadaju vladajućoj većini – saopštili su iz DPS-a Gusinje, pozivajući sve građane da se ,,osvijeste i prepoznaju ove manipulacije, te da zajedničkim snagama vratimo Gusinje na put razvoja i prosperiteta”.

Izvor (naslovna fotografija):

DPS

Ostavite komentar

Komentari (0)