test

DPS Nikšić: NSD zaboravio da ih je Boban Baćović po sopstvenom priznanju finansirao na prethodnim izborima

Standard

07/09/2024

13:57

Fabrika laži zvana Nova srpska demokratija nastavlja, onako kako to kukavice i rade, da bezočno laže i bježi od odgovornosti, saopštio je DPS Nikšić.



„Iz NSD se trude da zaborave, kako ih je Boban Baćović, drugi čovjek škaljarskog klana, po sopstvenom priznanju finansirao u susret prethodnim lokalnim izborima u Nikšiću. Zato bi, prije nego što otvore temu kriminala trebalo da budu malo oprezniji jer – ko zna, javnost bi možda mogla da ugleda i neke nove prepiske u kojima Baćović za aktuelnog predsjednika opštine Marka Kovačevića kaže kako je on ,,njihovo dete” i kako mu treba pomoći sve što treba”, navode iz DPS-a.

Foto: DPS

Zato su se vratili izvorno na temu širenja zaraze po gradu pod Trebjesom zbog, kako kažu, nepropisnog zakopavanja, otkopavanja i transportovanja krava zaraženih “Q” groznicom.

„Da su krivi za ugrožavanje zdravlja građanki i građana, najbolje govori podatak da bježe od odgovora na pitanje: Ko je naredio zakopavanje zaraženih krava u Župi nikšićkoj, a da pri tome nije imao potrebne saglasnosti za takvo činjenje? Ko je otkopao i transportovao zaražene životinje pod okriljem noći, đe su zaražene životinje ponovo zakopane? Zaključno, znamo da ste na mukama i u panici jer ćete na predstojećim lokalnim izborima biti, ne poraženi nego deklasirani, jer će vas građani kazniti za to što ste najgora vlast ikad”, poručili su iz nikšićkog DPS-a.

Izvor (naslovna fotografija):

DPS

Ostavite komentar

Komentari (0)