test

Knežević: Jučer nikad ponosniji što sam Srbin, danas nikad mučnije što sam Crnogorac

Standard

24/05/2024

20:48

Lider proruske i prosrpske Demokratske narodne partije Milan Knežević oglasio se povodom glasanja Crne Gore za Rezoluciju o genocidu u Srebrenici u Generalnoj skupštini UN-a.

Knežević, koji je ranije žestoko kritikovao crnogorskog premijera Milojka Spajića zbog podrške Podgorice ovoj Rezoluciji, poručio je kako se “nikad ponosnije nije osjećao što je Srbin kao jučer, a nikad mučnije što je Crnogorac kao danas”.

“Do jučer mala Srbija, danas je postala lider nepokornog svijeta. A Crna Gora (savjetnik Šabanović) još skuplja amandmane ispod stolova i ne smije dići glavu dok frau Berbok ne da dozvolu”, objavio je, između ostalog, Knežević na svom Instagram profilu.

Inače, Knežević kao i mnogi političari iz Srbije i bh. entiteta Republike Srpske od jučer slave “pobjedu” iako je usvojena Rezolucija kojom se od sada 11. juli obilježava kao Međunarodni dana sjećanja na žrtve genocida.

Povezani članci

Izvor (naslovna fotografija):

Milan Knežević

Ostavite komentar

Komentari (2)

Zzzzzzz

25 May. at 09:10

Znaju svi pa i ti—- da si crnogorac posrbica a jesi li izdajica?kad si kreno kad si posa iz Serbije kad si dosa?napustas li Crnu Goru po Matini na uzoru? On pjesnice srpska roda pobeze ti sad sloboda .Zbog UN rezoluvija vi ste sad u izolavija..Za Mladicem vi ste stali pa djavola pozobali— by by jer pesnicka sada Zeta osta sama i prokleta!

mila

25 May. at 01:47

Pipun šklempo ne zna na koju stranu udara. Spasa mu nema od njega samoga.