test

Spajić: Zaslužili smo IBAR, nijedna manipulacija to ne može osporiti

Standard

03/07/2024

23:05

U Muzičkom centru u Podgorici večeras je organizovan prijem povodom dobijanja Izvještaja o procjeni ispunjenosti privremenih mjerila u poglavljima vladavine prava (IBAR).

Prijemu su prisustvovali premijer Crne Gore Milojko Spajić, predsjednik Skupštine Andrija Mandić, potpredsjednik Vlade Aleksa Bečić, glavni specijalni tužilac Vladimir Novović, vrhovni državni tužilac Milorad Marković. 

Tu su i poslanici Jovan Vučurović, Zdenka Popović, Milun Zogović ali i ministri ekonomskog razvoja Nik Đeljošaj, javne uprave Maraš Dukaj, spoljnih polova Filip Ivanović…

Premijer Milojko Spajić je kazao da je 44.Vlada održala riječ i ubrzala proces evropskih integracija.

On je na prijemu povodom dobijanja Izvještaja o procjeni ispunjenosti privremenih mjerila u poglavljima vladavine prava (IBAR) kazao da Vlada i Skupština Crne Gore postigli jedinstvo na evropskom putu i isporučili rezultate.

“To je dovelo do ključnog koraka i napretka u procesu pristupanja EU. Nastavićemo sa reformama i politikom dobrosusjedskih odnosa, odnosno u potpunosti biti posvećeni evropskim integracijama. Dobijanje IBAR-a je veliki korak u tom pravcu”, istakao je Spajić.

On je dodao da Crna Gora i dalje ostaje lider u regionu u procesu pristupanja EU.

“IBAR smo zasluženo dobili i nijedna manipulacija to ne može osporiti”, kazao je premijer Spajić.

Izvor: Adria.tv
Izvor (naslovna fotografija):

MILOJKO SPAJIĆ/ – FOTO: PRTSC

Ostavite komentar

Komentari (0)