test

(VIDEO)SKANDALOZNO: Sramna objava na društvenim mrežama potpredsjednice žena Pokreta Evropa sad povodom Dana nezavisnosti

I. Đoković

22/05/2024

14:42

Potpredsjednica žena Pokreta Evropa sad i kandidatkinja na njihovoj izbornoj listi na prethodnim parlamentarnim izborima Jelena Raković objavila je skandalozni video povodom Dana nezavisnosti na društvenoj mreži Instagram, uporedivši jedan od najvažnijih praznika u crnogorskoj istoriji sa parlamentarnim izborima iz avgusta 2020.godine.

Potrpedsjednica žena ”proevropske” partije Pokret Evropa sad objavila je video na društvenoj mreži Instagram povodom Dana nezavisnosti uz riječi ” ne zna 21.maj šta je 30. avgust.”

Skandalozni video u kom jedan od najvažnijih datuma u crnogorskoj istoriji se poredi sa datumom parlamentarnih izbora isprovocirao je lavinu negativnih komentara na društvenim mrežama, gdje korisnici sa razlogom postavljaju pitanje kako osoba iz makar deklarativno proevropske partije može napraviti ovakvo poređenje.

Da stvar bude gora Raković je potpredsjednica žena partije koja čak nije ni učestvovala na izborima 30. avgusta, kojim se Raković čigledno više ponosi nego rezultatom partije na čijoj je listi bila na izborima iz juna prošle godine.

Uz nezaobilazni melos ” Veseli se srpski rode” koji se čuje na objavljenom videu, postavlja se pitanje da li Raković priznaje državu u kojoj je na vlasti upravo partija čiji je ona funkcioner.

Izvor (naslovna fotografija):

Screenshot

Ostavite komentar

Komentari (0)