test

Universal Capital Banka lansirala prvu metalnu karticu u Crnoj Gori – Moć koja se prepoznaje!

Standard

02/03/2024

13:38

Pripremite se za novu dimenziju bankarstva, sa ponosom poručuju iz Universal Capital Banke lansiranjem prve Visa Platinum Business metalne kartice.

Universal Capital Banka ponovo donosi inovacije i svjetske trendove na crnogorsko tržište. Radi se o apsolutnoj novini u bankarskom sektoru Crne Gore – prva platna kartica izrađena od metala!

Prateći svjetske trendove u kartičarstvu, Universal Capital Banka je u saradnji sa kompanijom Visa, globalnim liderom u oblasti digitalnih plaćanja, plasirala Visa Platinum Business metalnu kartice prvu i jedinstvenu na tržištu Crne Gore. Ovu platnu karticu, pored izuzetno luksuznog i inovativnog dizajna, odlikuju i ekskluzivni benefiti dostupni isključivo njenim korisnicima.

Riječ je o kartici koja nudi prestižnu Visa Concierge uslugu, te koja pruža podršku korisnicima 24 sata na dan, sa velikim izborom poslovnih i privatnih usluga.

Ova kartica ne samo da predstavlja simbol prestiža, već pruža klijentima ekskluzivnost i sigurnost, sa posebnim naglaskom na premium usluge i benefite kao što su besplatan neograničen pristup Lounge Key poslovnim salonima za korisnika kartice i gosta, pristup na više od 1.200 business Lounge Key salona na aerodromima u više od 450 gradova širom svijeta, povraćaj sredstava (cashback) za Booking.com rezervacije, putno osiguranje i još mnogo drugih.

Visa Platinum Business metalna kartica, kao prva metalna kartica na tržištu, postavlja nove standarde u sferi poslovnog bankarstva.

“Uvijek se trudimo da pratimo potrebe i očekivanja naših klijenata i u skladu sa tim razvijamo ponudu koja će u potpunosti biti prilagođena njihovim zahtjevima. Ova kartica je upravo simbol naše posvećenosti ličnom pristupu klijentima, sigurnosti, ali i prvoklasnom servisu za kliente čiji životni stil zahtijeva personalizovanu uslugu i pogodnosti najvišeg nivoa. Lansiranjem ove kartice, još jednom potvrdujemo ulogu pokretača modernizacije i inovacija u bankarstvu Crne Gore. Ostajemo dosljedni snažnoj afirmaciji novih tehnologija i primjeni najmodernijih rješenja u poslovanju.

Uvjeren sam da će Visa Platinum Business metalne kartice zadovoljiti potrebe klijenata banke, ali i privući nove klijente koji će uživati u premium usluzi Universal Capital Banke.

Ponosni smo što smo poslije dosta uloženog truda i rada uspjeli da prvi na domaćem tržištu razvijemo proizvod koji spaja u sebi najbolje iz Universal Capital Banke i kartičnog brenda Visa, a ujedno i predstavlja jasnu viziji imidža Universal Capital Banke.

Sa sigurnošću mogu istaći da će i dalji put naše banke biti usmjeren ka razvoju i implementaciji novih tehnologija i primjeni najmodernijih rješenja u poslovanju, ali i afirmaciji odgovornog društvenog poslovanja o čemu svjedoči činjenica da će dio članarine svake izdate metalne kartice banka donirati u humanitarne svrhe”, poručio je Miloš Pavlović, predsjednik Upravnog odbora Universal Capital Bank.

Ostavite komentar

Komentari (0)