test

Abazović: Bodriću večeras Srbiju protiv Engleske

Standard

16/06/2024

10:36

Bivši premijer Crne Gore i lider GP URA Dritan Abazović navijaće za Srbiju u večerašnjem meču protiv Engleske, navodeći da se nada da je vrijeme za veće iznenađenje.

Abazović je sinoć pratio utakmicu između Italije i Albanije i slučajno se našao blizu reportera RTS-a sa kojima je razgovarao o utakmici Srbije i Engleske.

,,Večeras je bila utakmica Albanije i Italije. Sjutra veče ću biti na stadionu, bodriću Srbiju protiv Engleske. Ja se nadam da je vrijeme za prvo veće znenađenje. Neka bude hrabro i da bude remi i to bi bio veliki rezultat, ali zašto ne vjerovati da Engleska sjutra može da padne. U svakom slučaju, jedan jako lijep događaj, Euro, fudbal, mnogo ljudi iz regiona i cijele Evrope, lijepa atmosfera”, naveo je Abazović sinoć u izjavi za RTS.

Kako je kazao, najvažnije je da sve protekne onako kako je i zamišljeno.

,,Mislim da nema dileme da ćemo Srbiju gledati i posle 25. juna. To je neka moja procjena što se tiče prolaska grupe, ali sjutra je najveći test. I ako to bude kako treba, mislim da će dobiti veliki zalet Srbija, ima sjajne pojedince, nadam se da će konačno pokazati da je sjajan tim, a ja lično vjerujem da ćemo na nekom narednom prvenstvu konačno vidjeti i Crnu Goru”, poručio je Abazović.

Izvor (naslovna fotografija):

Abazović sa reporterima RTS-a; Printscreen

Ostavite komentar

Komentari (1)

Anonim

16 Jun. at 12:50

Kako postizavaš, bre.
Prodaš što nemaš i na utakmicu