test

Košarkaši danas protiv Brazila počinju borbu za Olimpijske igre

Standard

02/07/2024

09:13

Košarkaška reprezentacija Crne Gore u Letoniji će nastojati da napravi podvig, osvoji kvalifikacioni turnir u konkurenciji sa Letonijom, Gruzijom, Filipinima, Brazilom i Kamerun, te stigne do ostvarenja sna – Olimpijskih igara u Parizu. Turnir je na programu od 2. do 7. jula.

Podsjećanja radi, Crna Gora je u grupi sa selekcijama Brazila i Kameruna, drugu grupu čine Letonija, Gruzija, Filipini. Dvije selekcije će u polufinale, a pobjednik turnira u Pariz.

Ukoliko nemaš meridianbet.me nalog, registruj se i to uz najveći bonus dobrodošlice – 100€ BEZ IKAKVIH USLOVA! 

Selektor Boško Radović zbog povreda i otkaza, na turniru koji slijedi, ne može da računa na Bojana Dubljevića, Nikolu Ivanovića, Marka Todorovića, Nemanju Radovića, Vladimira Mihailovića, Zorana Nikolića, Fedora Žugića, Jovana Kljajića.

“Imamo šansu da se plasiramo na Olimpijske igre. Ovo je jedinstvena prilika da ispišemo istoriju. Motivisani smo, trudimo se da radimo najbolje što možemo, nastojimo da u top formi dočekamo okršaje u Letoniji. Turnir u Rigi neće biti lak, naprotiv. Brazil i Kamerun su dvije kvalitetne reprezentacije. Očekuju nas teške utakmice. Prvi cilj je plasman u polufinale”, rekao je Marko Simonović.

Današnji meč igra se od 14 sati i 30 minuta.

U Letoniji će se za olimpijsku vizu boriti – Letonija, Gruzija, Filipini, Crna Gora Brazil, Kamerun. U Španiji će igrati – Španija, Angola, Liban, Finska, Poljska, Bahami. U Portoriku – Portoriko, Italija, Litvanija, Meksiko, Obala Slonovače, Bahrein. U Grčkoj – Grčka, Slovenija, Hrvatska, Novi Zeland, Egipat, Dominikanska Republika.

Izvor: Antena M
Izvor (naslovna fotografija):

Košarkaška reprezentacija Crne Gore

Ostavite komentar

Komentari (0)