test

Žakelj: Dobro prvo poluvrijeme, drugo daleko od onoga što želimo

Standard

17/10/2024

09:42

Košarkaši Budućnost Volija su opravdali ulogu favorita protiv Trefl Sopota, stigli do druge pobjede u Evrokupu, ali je trener Andrej Žakelj bio djelimično zadovoljan nakon četvrtog trijumfa u nizu.

“Plavi” su dominirali u prvom dijelu, u drugom nije sve bilo idealno, za konačnih 92:83.

Jedan klik te dijeli od najboljeg bonusa dobrodošlice. Registruj se na meridianbet.me i preuzmi 100 freebet-ova + 100% bonusa na prvi depozit!

“Bila je teška utakmica. Mislim da smo igrali dobro prvo poluvrijeme, posebno u odbrani, time sam zadovoljan. Drugo je bilo defanzivno daleko od onoga što želimo, a posljedica je da smo stali i u napadu. Izvukli smo pobjedu koja nije bila laka za nas – domaći je teren, moralo je da se dobije. Treba da odmorimo i idemo dalje”, rekao je Žakelj.

Budućnost je u “Morači” igrala poslije tri uzastopna gostovanja.

“Putovali smo posljednjih sedam dana. Gotovo da smo samo igrali, nismo trenirali, ali to nisu izgovori. Umor je nekad alibi da sakriješ neke stvari i slabosti, a ja to ne želim. Razgovarali smo u svlačionici šta je bilo loše i to mora da bude na boljem nivou”, dodao je Slovenac.

U ponedjeljak je veliki derbi – Budućnost dočekuje Crvenu zvezdu.

“Sad dolazi lakša utakmica, ako mene pitate. Nema tu ništa da izgubimo, a možemo da dobijemo. Biće igrači motivisani, imamo čak vremena da odmorimo i da se spremim za Zvezdu. Svi zajedno jedva čekamo”, zaključio je Žakelj.

Ostavite komentar

Komentari (0)