Izvor: Antena M

Episkop Ostojić (SPC) pričešćuje četnike i Putinove fanove

Metodije Ostojić, episkop budimljansko-nikšićki Crkve Srbije (SPC) 8. avgusta, u selu Gornje Zaostro kod Berana pričešestio je osobe koje su bile obučene u četničkoj kostimografiji, i one sa simbolom mrtvačke glave i ukrštenim kostima (takođe satanistička insigija).
Episkop Ostojić (SPC) pričešćuje četnike i Putinove fanove

Foto:Antena M

Ostojić, kako je „Antena M” sinoć izvijestila održao parastos četničkim glavešinama, Pavlu Đurišiću i Dragoljubu Mihailoviću, odgovornim za masovne pokolje civila i druge ratne zločine, te ostalim, kako je kazao, „komandantima”.

Sasluživali su mu lokalni svještenici Miloš Cicmil, Dragan Ristić, Stefan Milovanović…

Foto:Antena M

„Služili su Bogu, znajući da će dobiti nagradu”, kazao je juče Ostojić, rođen u Sarajevu, koji je kao izbjeglica početkom 1990-ih došao u Crnu Goru.

Ostojić je s bivšim taksistom Miletom Pavićevićem iz Podgorice, za koga tvrde da je četnički vojvoda, prelomio slavski kolač.

Foto:Antena M

Sa skupa u Gornjem Zaostru — a prisustvovalo mu je pedesetak osoba, uključujući i one iz četničkih udruženja Srbije i Republike Srpske — poručeno da će se u selu „obnoviti postament na kojem će biti podignut spomenik Pavlu Đurišiću”. Neki od prisutnih su nosili majicu s likom Vladimira Putina.

Kako smo objavili, nakon što ih je Ostojić „okadio”, društvo se preselilo pod šator — na četnički dernek. Bančilo uz novokomponovane svetosavske stihove: „Leleču Turci, kukaju bule”…

×

PROČITAJTE I...

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

1 komentara


Vule

Ujak Mickeya

Odgovori

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

Đurović, Vojinović, Kovač i Vuksanović razmatraju podršku drugim listama

Roditelji koje je dijete prijavilo da su ga istukli prutem zbog domaćeg zadatka,...

Abazović ponovo pokušava da ućutka građansku Crnu Goru

KRIVOKAPIĆ ZA STANDARD: Bez dijagnoze za poremećaj ličnosti do 18. godine, određ...