test

Milović: Vlast ponizila i uništila Budvu, vrijeme je za promjenu

Standard

09/05/2024

19:16

Aktuelna vlast ponizila je i uništila Budvu u toku svoje osmogodišnje vladavine. Sportski klubovi su uništeni, kultura ne postoji, pjesma Mediterana je zamijenjena trubačima i primitiovizmom.

Za osam godina potrošeno je 350 miliona eura, a na planu razvoja grada nije urađeno ništa. Stanje komunalnog reda je katastrofalno, zelene površine zapuštene, a umjesto novih razvojnih projekata dobili smo parlamentarnu većinu zbog koje svakih godinu dana idemo na izbore, navodi u saopštenju prof. dr Nikola Milović, nosilac liste “Budva može bolje!”.

Vrijeme je da se ovo promijeni. Došlo je vrijeme za promjenu vlasti u Budvi. Kao predsjednik opštine predvodiću stručnu, odgovornu i kompetentnu gradsku upravu. Od Budve ćemo napraviti moderan, turistički, kulturni, sportski i kreativni centar Mediterana. Biće ovo grad jednakih šansi. Biće ovo grad koji će pružiti svima priliku, ističe Milović.

Pobijedićemo u Budvi, jer je vrijeme da Budva dobije odgovornu vlast. Vrijeme je da se na čelu Budve nađe odgovoran čovjek. Vrijeme je da se na čelu Budve nađe odgovoran tim i to onaj tim koji neće zloupotrijebiti povjerenje koje su mu građani dali. Nakon decenije propadanja ovoga grada konačno ćemo ga pokrenuti sa mrtve tačke. Pobijedićemo u Budvi! Zato što Budva zaslužuje bolje. Zato što pristojna Budva mora da postoji. Zato što Budva može bolje, zaključuje u saopštenju prof. dr Nikola Milović, nosilac liste “Budva može bolje”.

Ostavite komentar

Komentari (0)