test

(VIDEO) Kolege podržale dr Abdića: On je lider koji razumije potrebe građana, njegova posvećenost pacijentima preporučuje da ga vodi grad

Standard

18/09/2024

18:05

Nosioca liste ''I riječju i djelom!'', dr Nermina Abdića podržao je veliki broj njegovih kolega, doktora, specijalista različitih oblasti medicine, saopštili su iz DPS-a.

“Kao Nerminova koleginica već godinama, mogu potvrditi njegovu posvećnost i integritet. Nermin je lider koji sluša i razumije potrebe ljudi”, kazala je specijalista kardiolog dr Maja Miročević Rotolo.

Specijalista ginekologije i akušerstva, dr Milovan Jovanović, kazao je da “njegove liderske sposobnosti su se dokazale u medicini i sada mogu da služe cijelom gradu”.

“Zato podržavam dr Nermina Abdića i listu koju on predvodi”, poručio je Jovanović.

Kako je istakla je specijalista transfuzione medicine dr Nela Eraković, “doktor Nermin uvijek svoje pacijente stavlja na prvo mjesto i sigurna sam da će isto uraditi i za naše građane”.

“Njegova humanost čini ga posebnom među svim drugim kandidatima. Zato mu dajem svoju podršku na predstojećim izborima”, poručila je Eraković.

Vaskularni hirurg dr Perica Maraš, kazao je da “kada iskreno želite da vidite nekoga na čelu svog grada, a znate kakav je taj neko u životu, u radu, na poslu, u svojoj zajednici, onda je doktor Nermin Abdić broj jedan u tome”.

“I zato želim da mu uputim punu podršku na predstojećim lokalnim izborima u Podgorici”, zaključio je Maraš.

Izvor (naslovna fotografija):

DPS

Ostavite komentar

Komentari (0)