test

DMD Delta šampion premijernog izdanja Meridianbet Biznis lige!

Standard

04/07/2024

15:31

DMD Delta podigla je pehar šampiona prvog izdanja Meridianbet Biznis lige u minifudbalu, nakon što je u sinoć odigranoj finalnoj utakmici savladala Vojsku Crne Gore rezultatom 3:1.

Pred oko 200 gledalaca u balonu “Arena” DMD Delta i Vojska Crne Gore su odigrali utakmicu koja je opravdala epitet finala.

Prvi gol na meču došao je u petom minutu poslije greške golmana Drobnjaka, kada je Obradović doveo DMD Deltu u vođstvo.

Ne četiri minuta do kraja poluvremena vidjeli smo novi gol koji je najavio pobjedu Delte.

Lijepu akciju poslije prekida, završio je Tomović i duplirao prednost svom timu.

Vojska Crne Gore se nije predavala pa je već u prvom minutu drugog poluvremena Babović smanjio prednost na 2:1, da bi konačan rezultat postavio Vučetić golom u 30. minutu.

Povezani članci

U utakmici za treće mjesto, koja je odigrana sat vremena ranije, ekipa Sinkomerca je opravdala ulogu favorita i slavila rezultatom 5:1 protiv Montekarga.

Po dva gola na meču postigli su Babić i Miličković, Dabanović je postigao počasni pogodak za Montekargo, dok je konačan rezultat i peti gol za Sinkomerc postigao Tomašević u finišu meča.

Samo finale imalo je humanitarni karakter, pa je uz podršku Meridianbeta i ostalih sponzora, fondaciji Budi human uplaćeno 2.000 eura.

Na kraju su najboljima uručene nagrade i pehari, a zahvalnicu za veliki doprinos ovom takmičenju dobio je sponzor Meridianbet.

U ime organizatora Biznis lige u minifudbalu Zoran Medenica se zahvalio Meridianbetu i uručio zahvalnicu predstavnici firme, Biljani Ilić.

Nagrade su uručene i najboljim akterima premijernog izdanja lige koja je ove sezone okupila oko 300 takmičara iz 19 različitih firmi.

Najbolji golman Meridianbet Biznis lige Crne Gore je Marko Raičević iz ekipe DMD Delta. Najbolji strijelac lige je Nemanja Nikolić iz ekipe Vojska Crne Gore. Za najboljeg igrača lige proglašen je Miloš Miličković iz ekipe Sincommerce, dok je ekipi NLB Banke uručen pehar za Fair play ekipu.

Finale:

DMD Delta – Vojska Crne Gore 3:1 (2:0)

Sudije: Željko Anđelić i Emir Ramović.

Strijelci: Obradović u 5, Tomović 16, Vučetić u 30. minutu za DMD Deltu, Babović u 21. minutu za Vojsku Crne Gore.

Meč za treće mjesto:

Sincommerce – Montecargo 5:1 (3:0)

Sudije: Željko Anđelić i Emir Ramović.

Strijelci: Miličković u 2 i 30, Bojić 4, 14, Tomašević u 38. minutu za Sincommerce, Dabanović u 26. minutu za Montecargo.

Sincommerce: Pavićević, Stojanović,N.Ivanović, Bojić, Radonjić, Jovović, Belojević, Čađenović, Miličković, M.Ivanović, S.Ivanović, Vujošević, Komatina, Gibača, Tomašević.

Montecargo: Lukić, Brković, Pelević, Matanović, Lojpur, Popović, Rešetar, Maraš, Dabanović

Izvor (naslovna fotografija):

meridianbet

Ostavite komentar

Komentari (0)