test

FA traži doživotnu suspenziju za Paketa

Standard

04/06/2024

19:59

Fudbalski savez Engleske (FA) traži doživotnu suspenziju za brazilskog internacionalca i fudbalera Vest Hema, Lukasa Paketu, nakon što je optužen da je namještao sebi žute kartone na kladionici.

Paketa tvrdi da je nevin, ali britanski mediji prenose vijest da u FA žele od Pakete da naprave primjer i da samo najstrožija bi poslala jasnu poruku za sve one koji pomisle da bi mogli da nešto slično probaju.

Ukoliko nemaš meridianbet.me nalog, registruj se i to uz najveći bonus dobrodošlice – 50€ +1000 spinova na igrici Zombie Apocalypse BEZ USLOVA!

Do sada kažnjen je Kinan Isak, odbrambeni fudbaler Straford Tauna koji kladio sam na sebe da će dobiti karton na utakmici FA kupa 2021. godine. Njegova kazna iznosi deset godina.

Bredli Vud iz Linkoln Sitija je dobio šestogodišnju suspenziju zbog namjernog žutog kartona isto u FA kupu.

Međutim Paketa je navodno namjerno dobijao kartone na duelma sa Lesterom 2022. godine, kao i Aston Vilom, Lidsom i Bornmoutom 2023. godine kako bi svojim prijateljima obezbijedii finansijsku dobit.

Povezani članci

Prema nekim proračunima bilo je oko šesdeset uplata a ukupna zarada koja je podignuta na ova četiri žuta kartona iznosi oko 120.000 eura.

Posebnu ironiju cijelom slučaju donosi podatak da je prva kladionica koja je prijavila slučaj “Betvej” koja je glavni spozor upravo Vest Hema.

Izvor (naslovna fotografija):

skysports.com

Ostavite komentar

Komentari (0)