test

Vrijedne provjere u Sarajevu; Košarkašice Budućnost Bemaksa od danas na turniru „Davorin Popović”

Standard

21/09/2024

09:45

Košarkašice Budućnost Bemaksa otputovale su za Sarajevo, gdje će tokom vikenda učestvovati na 15. Međunarodnom prijateljskom turniru ,,Davorin Popović''. Crnogorski šampion dobio je poziv od domaćina ekipe Plej-ofa, nekadašnjeg prvaka Bosne i Hercegovine, da učestvuje na turniru gdje su učesnici još prvak Hrvatske ekipa Raguze, te Crvena zvezda, koja se sprema za nastup u Evrokupu.



Turnir otvaraju Plej-of i Crvena zvezda, dok večeras od 19.30 u drugom polufinalnom meču ,,plave” igraju protiv Raguze. U nedjelju se igra meč za treće mjesto (13 časova) i finale od 15.30 časova…

Jedan klik te dijeli od najboljeg bonusa dobrodošlice. Registruj se na meridianbet.me i preuzmi 100 freebet-ova + 100% bonusa na prvi depozit!

,,Nakon mini-turneje po Srbiji gdje smo imali četiri utakmice u četiri dana sigurno da će nam ove provjere mnogo značiti. Imale smo sedam dana da dodatno podignemo formu i ispravimo neke greške, tako da će nam ovaj turnir dosta značiti da sada vidimo trenutne mogućnosti”, kazala je Zorana Radonjić, kapitenka Podgoričanki.

“Plave” su u Srbiji savladale Megu, Montanu, Vojvodinu i Kraljevo, a dvije sedmice uoči početka sezone imaće još jače provjere, koje će stručnom štabu na čelu sa Petrom Stojanovićem dobro doći.

,,Raguza se dobro pojačala, maksimalno je fokusirana ove sezone na šampionat Hrvatske, jer žele titulu. Sa druge strane, Zvezda je napravila dobar tim, stiglo je dosta pojačanja i radujemo se tim mečevima. Bilo bi lijepo da izborimo finale i iskoristimo priliku da igramo protiv Zvezde, jer bi nam ta utakmica mnogo značila”, naglasila je Radonjić.

Izvor (naslovna fotografija):

ŽKK Budućnost Bemaks

Ostavite komentar

Komentari (0)